Balkan MTA Server

Započeo JoeBullet v2.1, Mart 28, 2010, 19:46:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 19:07:55 POSLE PODNE
Citat: Napoleon poslato Mart 29, 2010, 09:24:48 PRE PODNE
MTA vs. SAMP
sano pogedajte sta je MTA a sta SAMP virujte

Vecina ovih BUGova je FIXana

Ujedno jedna stvar emne zanima a to je kako mislis napraviti poslove NPR Taxista polatoga sta sa-mp ima MTA nema a isto tako i obrnuto (Jeste da je SA-MP Ukro od MTA Bootove i Dialog) ali MTA je vise za Stunt / DM Servere nije bas za RP Servere pogledaj samo najbolji MTA Server JBT Max igraca koliko jedan balkanski srv...¤
ja mislim da ti nemas pojma, SAMP je 0 nasprem MTA, samo sto je stvar da na MTA-u ne postoji neki RP mod kao npr. GF pa moras ako hoces RP raditi sve ispocetka  ;)

U.S.A

ae mi ti reci kak bis napravio JOB Taxi(sta)?

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 19:19:00 POSLE PODNE
ae mi ti reci kak bis napravio JOB Taxi(sta)?
Tako što bi lijepo naučio LUA jezik za MTA i napravio posao.

Correlli

Citat: avantgard poslato April 11, 2010, 19:11:48 POSLE PODNE
Mislio sam prvenstveno na MTA:SA. Mislim znao sam inace mapperi da koriste MTA i kada sam gledao po netu, ali nisam znao da ima i Client.

To što ti pričaš je MTA Map Editor. MTA ima više kijenta i servera (MTA 0.5 (0.5 je zadnja verzija) (za Vice City & GTA3), MTASA:Race (+ Race Map Editor), MTASA:DM (+ DM Map Editor)).
Poslednja Izmena: April 11, 2010, 19:29:30 POSLE PODNE od Don Correlli

U.S.A

Citat: Don Correlli poslato April 11, 2010, 19:28:21 POSLE PODNE
Mislio sam prvenstveno na MTA:SA. Mislim znao sam inace mapperi da koriste MTA i kada sam gledao po netu, ali nisam znao da ima i Client.

To što ti pričaš je MTA Map Editor. MTA ima više kijenta i servera (MTA 0.5 (0.5 je zadnja verzija) (za Vice City & GTA3), MTASA:Race (+ Race Map Editor), MTASA:DM (+ DM Map Editor)).

Da javitemi kad izadje MTA:RP pa mozemo pricati o MTA a ne ovako jer je nemoguce odi na RP Srv u mta i vidi jobove ae da ividmo ja sam htio napraviti MTA Srv ali nemozese tako dobro ko n SA-MPu

Ajde oćemo? Idemo na Valhalla MTA Roleplay pa ćeš vidit šta se sve može u MTA. I zašto bi izašao MTA:RP? Jesi puko malo? Idi na normalan MTA ne na MTA DM i to. eto ti download http://mtavc.com/ I odi na taj rpg šta sam ti dao.

Correlli

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 20:54:30 POSLE PODNE
Da javitemi kad izadje MTA:RP pa mozemo pricati o MTA a ne ovako jer je nemoguce odi na RP Srv u mta i vidi jobove ae da ividmo ja sam htio napraviti MTA Srv ali nemozese tako dobro ko n SA-MPu

Da, ne možeš tako dobro, nego možeš još bolje. Lua je jača od PAWN jezika u svim pogledima, a MTA ima tako dobar sync da SA:MP može samo sanjati o tome.
Poslednja Izmena: April 11, 2010, 21:22:40 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 20:54:30 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato April 11, 2010, 19:28:21 POSLE PODNE

to sta ti pricas nema veze s vezom, ono sto si ti pokusao vjerovatno je sljedece: editiranje skripti, e tako ti to u LUA-i ne pali. Ako bas hoces nauciti moras procitati online knjigu koju imas na www.lua.org/pil, inace neces nista znati  ;)

Citat: Nik Delgad poslato April 11, 2010, 21:07:32 POSLE PODNE
Ajde oćemo? Idemo na Valhalla MTA Roleplay pa ćeš vidit šta se sve može u MTA. I zašto bi izašao MTA:RP? Jesi puko malo? Idi na normalan MTA ne na MTA DM i to. eto ti download http://mtavc.com/ I odi na taj rpg šta sam ti dao.

Ja svaki puta kada pokusam uci u Valhalla MTA RP izbaci gresku nakon downloudanja: "Error downloadnig requested files. Failed to initialize download" :D

@Corelli: Ja imam ovaj sto se moze downloudat sa MTA-ove stranice. MTA:SA 1.0.3

iYoko

Kao prvo - Vise ne postoji MTA DM nego samo MTA SA 1. Kao drugo u MTA se može napraviti puno bolji RP server ali vi ste probali i niste uspijeli a zato sto neznate. Razmislite malo kad ste tek kretali u PAWN jeziku isto niste znali napraviti RP mode.

Skuzio sam za tu Valhallu da se treba prvo registirat na njihovom sajtu pa onda te oni odobre ili ne. I tako, bas mi i ne ide engleski perfektno, pa sam isao preko e-rjecnika radit, i napisao kada sam dobio odgovor da s potrudim u pricu svoga lika, ok to priznajem da mi se nije dalo pisat i izmisljati gluposti, ali kaze da poradim na PG i MG definiciji :S Igram SA:MP od pocetka CroHerze prostudiro sam RP i objasnio na forumu i dodje lik da poradim na definciji. Dok krenes igrat namucis se. :S

turker_kc

Citat: avantgard poslato April 12, 2010, 22:44:36 POSLE PODNE
Skuzio sam za tu Valhallu da se treba prvo registirat na njihovom sajtu pa onda te oni odobre ili ne. I tako, bas mi i ne ide engleski perfektno, pa sam isao preko e-rjecnika radit, i napisao kada sam dobio odgovor da s potrudim u pricu svoga lika, ok to priznajem da mi se nije dalo pisat i izmisljati gluposti, ali kaze da poradim na PG i MG definiciji :S Igram SA:MP od pocetka CroHerze prostudiro sam RP i objasnio na forumu i dodje lik da poradim na definciji. Dok krenes igrat namucis se. :S

Zato jer Valhalla kao i LSRP nije neki wannabe RP server nego strogi RP server di trebas sve znati i postaivati svako parvilo, svaka mala greskica se kaznjava

Dižeš temu iz mrtvih. Preko godinu dana je prošlo.