[GameMod] XDRIVE verzija i1.2 |Start Mod| 2012

Započeo Dr.Ivex → ♫, Jun 29, 2012, 10:08:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Meni je mod extra ali porblem je sto nista sto idem skidat sa solidfilesa nemogu skinut pa ako moze neki drugi link.BTw po opisu skripta 9/10 cim stave drugi link testam

Zoran123

kako se ono radi s ovim kako se pali zaboravio sam ovo :D

Dackica Tackica

10/10 mod je po skriptanju extra extra ste izskriptali al problem je imaju 2 problema:
1.PROBLEM:Nemozes sebi dati admina samo u scriptfiles ima nesto GlavnaBaza i tkao nmg bit aDMIN
2.PROBLEM:Jesi li ti normalan objavljujes mod koji nije nimalcice mapan nema nijedne mape nijedne jedine komande extra al mapa nidje!!!!

Citat: yoshihiko_noda poslato Novembar 01, 2012, 13:35:11 POSLE PODNE
ZNAMO DA JE DOBAR MOD HOCE LI KO ODGOVORITI KAKO SKINUTI SA OVE STRANICE? IL VI SAMO SKUPLJATE POSTOVE?

Otvoriš dl koji je tu postavljen i stisneš download i eto ga.

Citat: Dackica Tackica poslato Novembar 01, 2012, 14:06:47 POSLE PODNE
10/10 mod je po skriptanju extra extra ste izskriptali al problem je imaju 2 problema:
1.PROBLEM:Nemozes sebi dati admina samo u scriptfiles ima nesto GlavnaBaza i tkao nmg bit aDMIN
2.PROBLEM:Jesi li ti normalan objavljujes mod koji nije nimalcice mapan nema nijedne mape nijedne jedine komande extra al mapa nidje!!!!
pa botu citaj sta kaze covjek, vidis da je start verzija

Daj brate neki drugi link za dowland nemoze ti ovaj mescini da srw je boli glava
Uvjek uz Division RolePlay <3

dobrisinek

Dobar je taj mod, ja sam ga testao, mozda ga iskoristim.

Dackica Tackica

Citat: [EC]Artieâ,,¢ poslato Novembar 01, 2012, 20:08:05 POSLE PODNE
Citat: Dackica Tackica poslato Novembar 01, 2012, 14:06:47 POSLE PODNE
pa botu citaj sta kaze covjek, vidis da je start verzija
a start verzija kad izmapas javi mi

Dobar mod:)

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.