[Predstavljanje] No.X

Započeo DineML, Jun 19, 2012, 13:36:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vase ime po mogucnosti i prezime: Dinko M.
Gde zivite i gde ste rodjeni: Živim u Malom LoÅ¡inju (HR) a roÄ'en u Rijeci (HR)  8)
Koliko imate godina: 15
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Pa želja mi je naučit skriptat pa su mi preporučili ovaj forum da se najbrže može naučiti.
Vase misljenje o forumu: Za sada sve ok, nisam dugo tu.
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): RiverSide
Koliko dugo igrate SA:MP: Pa od kraja 2008. početak 2009. tako nešto ali uz neke veće stanke.
Da li Skriptate ili Mapate: Mapam nešto sitno no kad se baš potrudim znam lijepo namapat a skriptat ne znam, i eto velika mi želja da naučim sad preko ljeta. Pa ako ima okje dobre duše da bi se eventualno preko skypa, teamviwera, xfirea jebavala sa mnom da me nauči pošto moje znanje u pawnu od 0 do 100 je 0 bio bi mu jako zahvalan. Stvarno bi volio da mi netko pojasni i ove barem osnovne stvari da se mogu počet učit radit simple dm skripte i tako te stvari bio bi mu jako zahvalan!
Poslednja Izmena: Jun 19, 2012, 13:39:39 POSLE PODNE od [E:RP] Danijel96.pwn
Ex. Samp player

dobrodosa ;D

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić