City[ u izradi ]

Započeo [AG]DarioKrsic, Mart 20, 2010, 23:47:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

uskoro ceo grad bice i stadion samo sto mi se neda stavljati kucne objekte ali moracu bice sredjeno za koji mesec

nastoe

kucne objekte? Ako mislis na interiore to nemoj stavljati jer skripteri kojima ce trebati interiori nece im posluziti ako im ti napravis, to si oni moraju sami

ok onda ce biti ranije gotov sve cu u detalje napraviti

E pitanje kako da slikam u MTA tako kao on

Kod mene je sa f12 ko nekih sa f11 sad neznam

stavio sam vam slike burga jel vam se svidja  8)

ako treba koj objekt za ispod necega imam ja id objekta koj je pro za to :D 6959 ... ja barem to koristim dosta za grad ...
Mape:

))-((

Filescripte:

Dexy's Speedo/Fuel

Gamemodes:

))-((

SampArena FOREVER <3

ok hvala samo sto mi ralphi neda da radim za njegov serv u mta on oce sve sam 8) 8) 8) 8) 8)
Poslednja Izmena: Mart 21, 2010, 18:27:43 POSLE PODNE od dario.krsic

M-Gun

very very very nice,i love this

Neverujem da ce iko teti ovaj grad sto pravim posto ima puno objekata a za to treba dobar streamer :( ali zavrsicu ga sve detaljno

hvala kod mene je sa f12 ma dobar je mapa ako ces tako mislit nikad nece biti dobra budi samouvjeren i neko ce respekt tvoju mapu ali ovako nece kad se i sam Grdis xD :D ;)

zavrsicu ja to neboj se mozda i ja budem nekad otvorio server ( nikadaa ) neznam raditi u pawno a jel to tamo tesko tako? ja bi da znam :D

E vidis brate slicni smo.I ja nemam pojma radit u PAWNO tesko uzasno oni codevi i to ali MTA je zabavan.Ti super radis mape samo nastavi tako  ;)

Evo Stunt pored mog gradica  jos malo stuntova stavim i gotov je

Poslednja Izmena: Mart 21, 2010, 20:39:49 POSLE PODNE od dario.krsic