[POMOC]

Započeo Rozan_Makelele, Jun 10, 2012, 12:37:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz svima,ja sam ubacio Balkan Neon Street gamemod u GP i promijenio ime naravno.I na kucnom kad sam testao jasno se vidi sve.
npr. kapije,izmapana vjećnica,banka,burg itd.Ali kada sam ga ubacio u gamepanel onda sam ušao na server i ništa se nevidi,umjesto da je recimo kraj PD,trafika tamo samo piše ' trafika '.

Znači na kucnom mi se sve vidi što je izmapano a u gamepanelu kad ubacim ne :S

Evo i slika. http://www.zaslike.com/viewer.php?file=xd5yjuajh2kdu7rkss4z.png

POMOĆ NEKO

ubaci streamer  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

daj mi server log da vidim :)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Jesi li našao problem?

nz nisam gledao ostalo vidim sscanf i streamer su se ocitali :)

a možeš li molim te vidjeti što bi moglo biti? Jer nekužim,na kucnom se sve vidi a kad ga ubacim u gamepanel onda neće :/

Ne radi duple postove,nego skini najnoviji streamer i lijepo compile-iraj skriptu,pa onda vidi kako se ponasa.

Kao što sam već rekao novi sam u tome,i gdje kompiliram skriptu o.O

Pa stisnes F5

znam to,ali ja kada sam ubacio nove streamere,onda mi u server.log piše da nisu iste verzije kao skripta.tako nešto

A nove plugin-ove jesi stavio? o.O

ne,možete mi dati link od POTPUNO novih plugina a da se može pokreniti server ?