[pomoc]pubertet ili problem :S

Započeo panameR., Maj 26, 2012, 22:03:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ovako ljudi, znaci ljeva sisa mi je veca od desne mozda vam je to smjesno i slicno, al meni je to pocelo smetat, a pogotovo sad preko ljeta sad kad cu vise hodat bez majice nego sa majicom, pa da znam jel to zbog puberteta ili neceg drugog. ako ko ima slicno nesto nek se javi

evo slika
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

bolil te ta kad pritisnes i osjetis li da ima kao nesto unutra ?

Citat: [SG] Mr.WorldWide poslato Maj 26, 2012, 22:10:58 POSLE PODNE
daa.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ako misliš da je neobično posjeti liječnika, to nije za zezanciju.
Porazgovaraj s roditeljima oko toga...

Citat: ♥Chuck♥ poslato Maj 26, 2012, 22:16:19 POSLE PODNE
Ako misliš da je neobično posjeti liječnika, to nije za zezanciju.
Porazgovaraj s roditeljima oko toga...
pa nez, niko od mojih frendova to nema, starci mi znaju al' postao sam ovdje da vidim jel ima ko jos takav problem ?

Citat: [BM]panameR. poslato Maj 26, 2012, 22:13:51 POSLE PODNE
Citat: [SG] Mr.WorldWide poslato Maj 26, 2012, 22:10:58 POSLE PODNE
daa.

bolit ce te oko 6-7 mjeseci i onda ce prestat, klasicni pubertet jer je i meni tako bilo pa je prestalo nemoj da brines ;)

vlado_plavsic

Nije nista ozbiljno,odnosno pubertet.Bice to jedno mesec-dva i nestace da to i ne primetis...Kod mene ovamo popularno ono da se zezaju kad te ufate za sisu i stegnu...Pazi se toga... ^_^

Puma

hahah :D ma to se meni nedavno desilo.. prvo me nekih 3-4 meseca leva sisa bolela.. sada me posle boli desna xD.. verovatno se oblikuju ili neki k.. samo znam da je normalno.. sada me Desna boli :D

Ne brini hehe

nije to nist :D I mene je to boljelo pa prestalo :)
znam i ja sam se prvi put usro  ???
xD
nije nist opasno, to tako treba biti
Follow me na Instagram @sixmatic

to mi je od 14/15 godine, sad imam 16

Mom drugu koji ovog leta puni 17 je tako vec duze vreme, ne znam da li je to do puberteta, mozda moze biti i ozbiljnije, najbolje poseti lekara
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

[CM]Cundrajz

Neću da te plašim.
Cijeni svoje zdravlje i posjeti liječnika.
Ništa te ne košta,a ako ti starci znaju vjerovatno bi ti to i oni sami preporučili.
Nije za zezanciju.

Vegas.

Isto sam to imao, meni je to bilo oko 5 mjeseci.. Ništa strašno :) ..

Folder86

Ovako, ja sam imao isti problem sa 14 god(sad imam 19) isto mi je desna sisa bila 3x veća od lijeve i boljela me, mislio sam da je do puberteta al' kurca, otišao ja do liječnika, poslali me na snimanje sise ispostavilo se da imam rak dojke. Sva sreća pa sam otišao na vrijeme da su mi to otklonili..Al' pazi svejedno nije to za zajebanciju ako imaš to što sam ja imao onda posle kad ti odstrane to dobit ćeš neku mast koja peće ko svi vragovi i proći će ti to za 15ak dana..

Ako sam pomogo, pomogo, a mozda i tebi nije to Å¡ta je meni bilo, al ti svejedno posjeti doktora ...

Btw. kako si snazaaan uuu palim se xD
Poslednja Izmena: Maj 28, 2012, 21:59:58 POSLE PODNE od Folder86