Tut[Mta 0.3e]

Započeo FlasH, Maj 23, 2012, 10:43:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Ljudi zasto jednostavno ne koristite Samp Map Editor koji je napravljen za Samp, ima sve objekte, niti treba konverter niti ista, puno je lakse mapati nego u MTA, ispocetka jest malo tesko se naviknut, ali je daleko bolji.
Evo vam link pa probajte  http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=282801

Mogo si reci kako da ih konvertujemo

BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

ID-evi objekata su pomesani , ja ubacim i ono nke planincine , id-evi onih zidova treba da su iznad 19377 , a ovde su 18452

Citat: Don Eagle poslato Jun 23, 2012, 21:05:33 POSLE PODNE
ID-evi objekata su pomesani , ja ubacim i ono nke planincine , id-evi onih zidova treba da su iznad 19377 , a ovde su 18452

Točno tako.

dobar tut i jel tko zna kako da manem objekte iz sampa koji vec postoje i da zamjenim kako se program zove

ne razumijem sto stavljate ovdje stvari koje ne rade ...
kad vec radis tutorijal uradi to da valja a ne da ja mapam pa da zovem nanu iz Banovica da gleda u grah koji ce mi objekat ispast nakon konverta -.-'

totalno beskorisno
2/10 za vrijeme odvojeno za prijevod :/

Citat: Phat-Jo[.pwn] poslato Jun 27, 2012, 14:56:52 POSLE PODNE
ne razumijem sto stavljate ovdje stvari koje ne rade ...
kad vec radis tutorijal uradi to da valja a ne da ja mapam pa da zovem nanu iz Banovica da gleda u grah koji ce mi objekat ispast nakon konverta -.-'

totalno beskorisno
2/10 za vrijeme odvojeno za prijevod :/

Bravo to ti kazem.

Y2K

*

Tut je okej. Samo nesto da razjasnimo: svugde si pisao MTA 0.3e, ali ono ne postoji, nego ima SAMP 0.3e  :) Inace dobar...

Kako dobra budalo kada su id-evi pomesani gledaj malo.

Y2K

*

Citat: Don Eagle poslato Jun 27, 2012, 15:19:14 POSLE PODNE
Kako dobra budalo kada su id-evi pomesani gledaj malo.
Pa u MTA ne možeš staviti ID preko 19000, zato su neki objekti izmenjeni. Tako to ide u slučaju svih SA:MP objekata, kada ih importuješ u MTA. Moraš koristiti konverter, kao što je rečen i gore. A nemoj da me zoveš budalo zbog toga, što tebe nisu naučili da čitaš!!!

Pa toooooo covjeceeeeeee 10/10 tut :D
Poslednja Izmena: Jun 29, 2012, 15:27:42 POSLE PODNE od woot
Ex wOOt?!