[Pomoc]Štekanje I Gašenje Kompa!

Započeo robi_97, Maj 22, 2012, 17:21:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

robi_97

|Problem|
Komp zašteka i moram ga resetirati!
|Opis Problema|
Evo ovako kada igram igru nakon nekoliko minuta što sam IG zašteka mi komp,u sluskama se cuje neki zvuk zujanja i moram restartirati komp!
|O Kompu|
Procesor"Genuine Intel(R) CPU 575 @ 2.00GHZ 2.00GHz
RAM"4,00 GB"
Vrsta"32-Bitni "
System"Windows 7 enterprise
|Molim  za pomoc|

Kad ti je orvoren SAMP, spusti ga na TAB+Alt i vidi na Windows Task Manageru koliko ti zauzima San Andreas, i napiši mi ovdje.

Zlatan_Ibrahimovic

Koliko dugo ga vec koristis,ako je malo duze vremena onda probaj ga ocistiti iznutra.Imao sam i ja takvih problema,pa sam ocistio i srusio/digao sistem i bio u redu.

EDIT: Probaj i ovo sto je ovaj rekao zaboravio sam i to navesti.
Poslednja Izmena: Maj 22, 2012, 17:33:24 POSLE PODNE od [BM]FЯ3AΚ//Thoxic

[CM]Cundrajz

Tri riječi Ha Ha Ha.
Tu navodiš RAM?
Ovako,najjednotavnije.
Otišo ti je ventilator od grafičke,samo otvori komp skini ventilator i ukloni prašinu,a ako ti se slabo i teško okreće (probaš rukom) onda ga zamjeni!

robi_97

216 kb zauzima , Probati cu ocistiti ventilator ma da sam to radio.I vi što neznate nepametujte jel sigurno više znam od vas koji sere** :* Rusio sam system prije neki dan

[CM]Cundrajz

Citat: Brian Brendell poslato Maj 22, 2012, 17:41:22 POSLE PODNE
Nemoj da pametuješ, može biti do RAM-a (štekanje).
Ne jedi gov*na kad je burek 7 kuna.
Čovjek ima 4 GB rama i štekat će mu? Koji je tebi klinac?

Brate ovo do grafičke 100%
Idem u Računalnu Å¡kolu valjda ja znam  8)

Citat: [CM]Cundrajz poslato Maj 22, 2012, 18:00:11 POSLE PODNE
Citat: Brian Brendell poslato Maj 22, 2012, 17:41:22 POSLE PODNE
Nemoj da pametuješ, može biti do RAM-a (štekanje).
Ne jedi gov*na kad je burek 7 kuna.
Čovjek ima 4 GB rama i štekat će mu? Koji je tebi klinac?

Brate ovo do grafičke 100%
Idem u Računalnu Å¡kolu valjda ja znam  8)

Ne živim u Hrvatskoj pa ne koristim kune, pogledaj dzaba njemu i 400GB rama, ako je neÅ¡to pojebano, pa SA zauzima 390GB, ne govorim o njegovim ramima koje zauzima  San Andreas :)
Poslednja Izmena: Maj 22, 2012, 18:04:12 POSLE PODNE od Brian Brendell

robi_97

imao sam potpuno isti problem ja radim nesto i samo mi komp zakuca...pa sam ga lepo ocistio i sad eo radi bez problema

Zlatan_Ibrahimovic

pa cisti i prasinu,a mozes cistiti i viruse,moze biti do svega...

ma i moj mene hebe na slican nacin al ja znam do cega je...grafa se grije ko luda oso je ventilator, sta se tice prasine moguce da ti je i do toga al moj je cist 100% pa opet steka...do windowsa je takoÄ'er ak nisi rusio sistem recimo preko pol godien godinu ko sta je slucaj kod mene (2 godine),zatim pretrpan HDD,mozda i napajanje je malo zdrndano pa ne isporucuje dovoljno napona za sve komponente....i slicno ugl prvo rijesi problem sta mozes ciscenje prasine, ciscenje hdd,a rusenje sustava...

Meni je bilo slicno, do je do temperature u kucistu. Kada ti zasteka ili se ugasi samo pipni kuciste i ako je vruce uradi sledece.

otkaci sve iz kucista ponesi ga napolje, uzmi ako imas rainbow usisivac, i prikljuci na izduvavanje. AKo nemas moze posluziti i fen.  Ja sam koristio kompresor. Znaci sve dobro izduvaj, i otkaci kulere/ventilatore. Ako imas WD-40 sprej, fino podmazi kuler/ventilator, i radit ce kao nov !