[BG] Opis foruma i portala

Započeo [VG] Pavle, Maj 18, 2012, 14:23:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


U SARADNJI SA


Kako svaki novootvoreni SAMP server ima svoj opis mi smo odlučili da pored opisa SAMP servera na neki način ukratko opišemo i forum. Ovakvom idejom se nadamo da ćemo privući igrače od samog početka. U forum i portal je uloženo dosta vremena i dosta truda. Kratko rečeno, koliko se potrudio skripter MOD-a (PhilipS) toliko se potrudio i Aga (webmaster).

Eh pa da krenemo.

  • Na prvom je mjestu portal www.brazil-gaming.info koji ustvari na samom početku prikazuje igraču slike sa servera te vijesti i IP adresu servera.

  • Na drugom mjestu nam dolazi forum www.brazil-gaming.info/forum. Verzija foruma je SMF 2.0.2 te je ovo edit teme od Dziner studija. Na forumu je sve editovano do maximuma, od boja do buttona, od pozadine do toolbar-a. Da ne duljim, sve to možete pogledati tako Å¡to će te posjetiti nas forum/portal. MeÄ'utim imaju neke stvari koje nećete baÅ¡ odmah moći vidjeti, a to su rankovi tj. pločice


       
           
         
             

    I na kraju ostaje da Vam pokažem status kada je neko online i kada je neko offline
    STATUS ONLINE JE GIF ANIMACIJA KOJA BLINKA U ŽUTOJ BOJI :
    STATUS OFFLINE JE TAKOĐE GIF ANIMACIJA :
    Čitav forum možete vidjeti na www.brazil-gaming.info/forum.
    Hvala svima koji su izdvojili svoje dragocjeno vrijeme i pročitali ovo.  Uskoro otvaramo konkurse tj. prijave za lidere, gamemastere, betatestere i sl. Prvi beta test biće uskoro, a o tome će te biti obavijeÅ¡teni naÅ¡em kao i na ovom forumu

    Srdačan pozdrav.
     



Hvala svima, uskoro otvaramo prijave za beta testere, tako da cemo vas obavijestiti i konkurisite :D






forum mi se svidja kako je odradjen  ;)  srecno

Citat: Dejan_Bozovic poslato Maj 19, 2012, 12:53:44 POSLE PODNE
forum mi se svidja kako je odradjen  ;)  srecno
Hvala ti Dejo, a ovo sto smo napravili da mozete pregledati forum kao gost je zbog toga jer nam ne trebaju bespotrebni clanovi i ne zelimo da ih sakupljamo, jer nam to nista ne znaci..

Hvala i uskoro ide opis unikatnih sistema servera !