[POMOC]Error

Započeo [ПГ]Душан, Maj 13, 2012, 17:44:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ma evo vi radite odo ja off ovdje postajte ako popravite HVALA!
IP: 193.192.59.227:7785
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

Respect the Rules

Stavi ovo
}
SendClientMessage(playerid, WHITE, "("COL_RED"Greska{FFFFFF}!) Ta komanda ne postoji, da vidite listu svih dostupnih komandi upisite "COL_RED"/komande.");
return 1;
}

Negdje kod zavrsavanja neke koamnde ali nemoj na kraju kod zcmd

Citat: Djuro Palica Probusena Glavica poslato Maj 13, 2012, 21:39:37 POSLE PODNE
Stavi ovo
}
SendClientMessage(playerid, WHITE, "("COL_RED"Greska{FFFFFF}!) Ta komanda ne postoji, da vidite listu svih dostupnih komandi upisite "COL_RED"/komande.");
return 1;
}

Negdje kod zavrsavanja neke koamnde ali nemoj na kraju kod zcmd

znam ja to radi meni prije zcmd komandi ali onda zcmd komande kad pisem ono bi salje kao pogresna komanda a ona radi a dosta mi je komandi na zcmd  :(
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
      if(!success) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"** Komanda koju ste unijeli ne postoji.");
      return true;
}

Izbrisi to i stavi ovo na kraj skripte.

Citat: kiddo poslato Maj 14, 2012, 08:41:20 PRE PODNE
public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
      if(!success) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"** Komanda koju ste unijeli ne postoji.");
      return true;
}

Izbrisi to i stavi ovo na kraj skripte.

evo error C:\Users\Korisnik-d\Desktop\samp 0.3e\gamemodes\BERP.pwn(77675) : error 021: symbol already defined: "OnPlayerCommandPerformed"

a samo je defnano public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[]) a ovdje je public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

Pa nadji stari i izbrisi -.-

Citat: kiddo poslato Maj 14, 2012, 22:04:32 POSLE PODNE
Pa nadji stari i izbrisi -.-

pa uopste nema OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success) samo ima OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[])
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!