[pomoc]Specialno ime

Započeo mikasa2210, Maj 13, 2012, 16:02:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Scripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:Ja sam na svom serveru upisan Escobar_Srb,e sada zeli da budem samo escobar, ali mi anti cheat neda to nego me odma kikuje.ako neko zna sta da radim?!

dali neko zna ili nezna kako da mi pomogne

Jao sad cu pogledati samo da vidim sta pricas gluposti da je to do junk bustera tj jeste al to se ne namesta tamo vec u gamemodu :O!
RESPECT FOR MILANCE !

pa nzm gde se namesta, ali kad stavim primer ime escobar janbuster me kikuje kao non rp,,e sada na nekim serverima sam video to pa zelim i ja isto ali nzm kako

Evo meni vegas bio reko eo ovako nadi ovo u gm-uif(namestring == -1 ) i zameni ga sa ovimif(namestring == -1 && !strcmp(plname, "Sta oces xD") == 0)
RESPECT FOR MILANCE !

koliko ja znam junk buster nema anti cheat za imena
to jedino ako ti je negde u modu...onda bi ti trebao da znas de postosi ti pravio mod!

ubacio sam ovo sto si mi rekao i kikujeme imigracioni odsek i pise da ime nije prihvatljivo..

Citat: nemanjatesic96 poslato Maj 13, 2012, 17:09:24 POSLE PODNE
koliko ja znam junk buster nema anti cheat za imena
to jedino ako ti je negde u modu...onda bi ti trebao da znas de postosi ti pravio mod!

Koliko ja znam jos nema anti cheat protiv imena msm mozda i ima ali uglavnom to je sve u modu -.-'

a ti brt si ti compile mod i to ? msm mora tako da radi samo ovo sto sam ja stavio "Sta oces" to ti stavi u ime koze ti zelis -.-'!
RESPECT FOR MILANCE !

a dali mozes snimiti to kao radis pa da mi das nekako ili da slikas gde ulazis pa da mi das?

ja lepo udjem u game mod i upisem to sto si mi ti dao samo stavim escobar i idem na iksic i ppitame dal da sacuva ja idem da i to je to ..ali nece

joj znas sta brt ovako kada si to sacuvao to ne treba da sacuvas vec imas gore meni i idi build/compile mora da se pretvori u amx to sto si ubacio :D sve sto radis novo moras da compile :)
RESPECT FOR MILANCE !

pa jel ti nije problem da mi ti napravis da bude ime Escobar samo nista vise i da negde upload pa da mi das..molimte

Citat: mikasa2210 poslato Maj 13, 2012, 17:32:17 POSLE PODNE
ja lepo udjem u game mod i upisem to sto si mi ti dao samo stavim escobar i idem na iksic i ppitame dal da sacuva ja idem da i to je to ..ali nece

Nadji u GMu OnPlayerConnect

i tu ces videti ovako nesto

new imeEscobar = strfind(plname, "Escobar", true);
        new namestring = strfind(plname, "_", true);
if(namestring == -1 && imeEscobar == -1)

Eto nema vise frke
Poslednja Izmena: Maj 13, 2012, 17:39:04 POSLE PODNE od Zeratul