[Pomoc] 2 laptop problema

Započeo panameR., Maj 02, 2012, 21:37:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, pregrijava mi se laptop , samo onaj dio dje je ventilator i procesor e 3 godine i prije godinu - godinu i pol sam mjenjo pastu i ciscenje
e sad ja sam njima bio dao oko 150 kn, dok mi je nekidan kombinator rekao da pasta kosta 30 kn e sad jel stvar u toj pasti ili u cemu je? i koliko kosta popravag toga?

drugi problem je sto imam windows vistu xD

e sad meni je ona windows classic tema , prije sam imo onu temu  aero i sad je nemogu vratit....

dali postoji kakav nacin da je vratim?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

nemoras pastu vec dobro da ga iscistis i stavis ga malo u frizider na 5 min i stavis ga da ti bude temparatura sobna zatim ga upalis i uvek ga koristis na cisto drvo ne na cebe jer tako ce ti se lako pokvari xD
Dodjite na moj DownTown CS 1.6 server 188.138.95.26:29999
Minecraft 178.149.34.146
TeamSpeak 3 178.149.34.146

Diego_Rodrigues

Moja preporuka za laptope koji se pregrijavaju: stavi na svaki ugao laptopa po neku malu kocku ili nesta da se laptop drzi u zraku i da ima prostora za hladenje, a i da ti mozes raditi sve kako treba.

Ako i tako ne bude htjelo rastavi ga i ocisti, a ukoliko neznas odnesi ga serviseru..

Sto se tice pregrijavanja imo sam isti problem kao ti, rijesio sam ga stim sto sam kupio ovakvu slicnu podlogu za hladjenje i sto sam ga iznutra ocistio od prasine xD

a ovaj tvoj drugi problem ne kuzim :S

Citat: ^MaTriX^FD G0]D link=topic=43080.msg323907#msg323907 date=1336015360]
nemoras pastu vec dobro da ga iscistis i stavis ga malo u frizider na 5 min i stavis ga da ti bude temparatura sobna zatim ga upalis i uvek ga koristis na cisto drvo ne na cebe jer tako ce ti se lako pokvari xD
dali si ti retardiran?

Citat: Spoky poslato Maj 03, 2012, 10:14:39 PRE PODNE
Sto se tice pregrijavanja imo sam isti problem kao ti, rijesio sam ga stim sto sam kupio ovakvu slicnu podlogu za hladjenje i sto sam ga iznutra ocistio od prasine xD

koliko para kosta takvo nesto?

a zna li ko rjesit drugi problem?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ovo za Aero, probaj Desni klik pa personalizacija, ako nije to onda ti enki proces uzrokuje mijenjanje teme... A ovo za pregrijavanje... Odi u serveris i nek ti počiste laptop... Nebi si vjerovao kolko toga ima nutra...
Stay hungry, Stay foolish  :)

Takve ploce ti kostaju od 100 pa do 200 kn  :)  isplate se jako su dobre pogotovo od pouzdanih proizvoÄ'ača!

a jel mogu ja sam otvorit laptop mslm jel postoji tutorial?

a necu da nes pokvarim platio sam ga 700 eura :S

ako ko zna radi se o acer aspire 5536g

Citat: panameR. poslato Maj 03, 2012, 17:17:53 POSLE PODNE
a jel mogu ja sam otvorit laptop mslm jel postoji tutorial?

a necu da nes pokvarim platio sam ga 700 eura :S

ako ko zna radi se o acer aspire 5536g

Ma ni slucajno sam, odnesi ga na servis i bolje plati njima 100 kn vec da ga sj.ebes  :)

sto se tice lap topa, bolje nemoj sam da ga rastavljas, da je obican komp lako bi ti bilo da sam namazes termalnu pastu, ako je bas do nje, kao sot je neko rekao vec cini mi se, na svaki ugao lap topa stavi neki cep, ili improvizuj nesto sto ce ga drzati u vazduhu, znaci da nedodiruje celom povrsinom podlogu, vec da "visi"

ili kupi onu podlogu sto je neko vec postavio gore, a opet, mogao bi i malo da ga produvas zbog prasine(sa onim kompresovanim vazduhom)

Ne otvaraj ga sam nikako...
Servis i to je to...
Stay hungry, Stay foolish  :)

Citat: Spoky poslato Maj 03, 2012, 10:14:39 PRE PODNE

Upravo sam to mislio rec kupiš si ovo i gotov si ovo ti kosta od 50-100 kn najmanje...

vidim da ti svasta pisu,ali po meni
za 1. problem-

nije ti to tako komplicirano,samo dobro pogledaj gdje imas sarafe,odsarafaj to i skini masku, pretpostavljam da ti maska gdje se pali ( gdje imas gumb ) drzi tipkovnicu,kad skines tipkovnicu,onda imas lim ( takoder pretpostavljam jer je to uobicajeno ),taj lim skines i onda ispod vidis maticnu,
uzmi kompresor i to ispusi ventilatore i ostalo,
onda kad si vec otvorio,lakse ti je da odmah postavis novu pastu, nego da se za par mjeseci zezas s tim da ga moras otvarat zbog paste, skini hladnjak iznad procesora i stavi pastu, zatvori i nastavi radit s njim

po meni je glupo bacati 100-200+ kn za ciscenje laptopa,ali ako bas ne znas otvorit i to sve, onda imas "izlaz" za ventilaciju pa onda prisloni usisavac i on ce ti izvuc prasinu,bit ce bolje neg sada,to sigurno :)

a 2. problem-

probaj naci na internetu aero temu za windows vistu,

google- aero theme for windows vista download, sigurno ces nac nesto ( ne smijem postat linkove-warez ) i onda instaliraj :)

eto,nadam se da sam ti pomogao :)