Citajte !

Započeo hudiga, Maj 02, 2012, 11:55:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Samo da napomenem,neki balavci su nam ukrali nas Division mod,ali sva sreca nisu zadnju verziju nego tamo neku staru,i veceras otvaraju server.Zato nemojte misliti da mi otvaramo server ako bude neka reklama od njih.Balavci nisu znali ni ime promijenit.Mi otvaramo 5.5.2012 i vjerujte samo kad otvorimo temu ja i Vegas.

Mi vas samo obavjestavamo da to nismo mi.Jer nisu ni ime servera,ni URL naseg foruma promijenili!

a dje ce pisati, mislis da bi dosli ovdje reklamirat? valjda nisu tolko glupi ;)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Vegas.

Citat: dknez15 poslato Maj 02, 2012, 14:43:35 POSLE PODNE
a dje ce pisati, mislis da bi dosli ovdje reklamirat? valjda nisu tolko [cenzura]i ;)
Već jesu, http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=43023.0.

ok hvala na informaciji
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Vegas.

Citat: [RS]panameR. poslato Maj 02, 2012, 14:45:03 POSLE PODNE
ok hvala na informaciji
Ja sam njima večeras najavio hack, a to ću i uraditi..

Ma taj Zoka je i meni hakirao server...To je balavac :P

Vegas.

Citat: [TG:RP] ναηιâ,,"â,,"α.ιη¢ poslato Maj 02, 2012, 14:51:43 POSLE PODNE
Nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nas brigaaaaaaaaaaaaaaaa sto ces ti njima hakat server, lameru.
Lamer?

Citat: [GN]Armin44 !GF! poslato Maj 02, 2012, 14:55:40 POSLE PODNE
Ma taj Zoka je i meni hakirao server...To je balavac :P
Sada se sa pogrešnim zakačio, možete lock ovo... Dude im je dao cenzuru na njihov IP..

Citat: Vegas. poslato Maj 02, 2012, 14:49:13 POSLE PODNE
Citat: [RS]panameR. poslato Maj 02, 2012, 14:45:03 POSLE PODNE
ok hvala na informaciji
Ja sam njima večeras najavio hack, a to ću i uraditi..

LOL :D

Citat: ^HuDiGa.amx ^^. poslato Maj 02, 2012, 11:55:33 PRE PODNE
Samo da napomenem,neki balavci su nam ukrali nas Division mod,ali sva sreca nisu zadnju verziju nego tamo neku staru,i veceras otvaraju server.Zato nemojte misliti da mi otvaramo server ako bude neka reklama od njih.Balavci nisu znali ni ime promijenit.Mi otvaramo 5.5.2012 i vjerujte samo kad otvorimo temu ja i Vegas.

Nema problema, nece se vise reklamirati ovde ;)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Samo me zanima kako su dosli do vaseg moda ?

Vegas.

Ma ima na 2shared ali su starije verzije, sad pod drugim imenima uploadamo :)

Citat: Vegas. poslato Maj 02, 2012, 15:17:33 POSLE PODNE
Jeste li vi ikada culi za dropbox ili skydrive? :S
Just one more time.

Vegas.

Citat: [PG] Pacino poslato Maj 02, 2012, 15:19:45 POSLE PODNE
Citat: Vegas. poslato Maj 02, 2012, 15:17:33 POSLE PODNE
Jeste li vi ikada culi za dropbox ili skydrive? :S
Ja ne xD... Može objašnjenje?

Å to uploadate onda tamo?