Danilo

Započeo Dannilo, April 15, 2012, 20:34:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Danillo
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Zagreb/ZG
-Koliko imate godina : 20
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :Znam odavno,za Balkan SAMP,inače sam stari,ali obrio sam accaunt,jel sam otiÅ¡ao,sa foruma,zbog nekih,ali vratio sam se,bio sam na ovom forumu inaće 1 godinu,imao sam nekih 600 postova ,zvao sam se Danilo bez 2 l! 
-Vase misljenje o forumu : Forum je odlićan,administracija je odlićna,samo što ima nekih,što se malo previše prave važni,ali vidim da se dosta toga promjenilo!
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Za sada neigram SAMP jel sam zauzet MTA-om
-Koliko dugo igrate SA:MP : A od kada je SA:MPa
-Da li skriptate : Popravljam bugove,dodavam nešta i tako,Mappam!!!
Poslednja Izmena: April 15, 2012, 20:34:56 POSLE PODNE od Dannilo

Dobrodošao Danilo, zabavi se i poštuj pravila :)

Citat: Glisa poslato April 15, 2012, 20:47:34 POSLE PODNE
Dobrodošao Danilo, zabavi se i poštuj pravila :)
Stari,sam a i nikada nisam još prekršio pravilo !!

Hvala na dobrosošlici!

Dobrodošao :)
Uzivaj na forumu :D

Pozdrav

Posalji mi na PM ili ovde ostavi linkove tema koje si otvarao ili gde si postao da vidim taj obrisan account
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Dobrodošao na Balkan SA:MP. Poštuj pravila i nadam se da ćeš se zabaviti i eventualno naučiti nešto novo ovdje :)