[pomoc] Pokretanje servera mysqul

Započeo Nedim_Gun, April 14, 2012, 19:09:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nedim_Gun

Skripta koju koristim:Moja----editanaaa
Detaljan opis problema:Ne mogu da pokrenes server sa mysql-om msm Ne mogu nikako imam i plugine i .so sam probao i bez .so al ne moze
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Poslednja Izmena: April 14, 2012, 22:26:54 POSLE PODNE od [BMRP]VinDieselS

GovoriÅ¡ u svome licu   :).

ON:Džaba tebi ako stavljaš .so plugine ako ti nije Linux nema to veze,imaš probleme u skripti i da li si ti uopće ubacio mysql plugin i include najnoviju verziju?Da li si napravio databazu na svome localhostu(može biti i neki free forum)i onda testao?

Nedim_Gun

Mozes li mi pomoci oko te Datebase Molim te Molim teeeeeeeeeeee

Citat: [BMRP]VinDieselS poslato April 14, 2012, 22:11:57 POSLE PODNE
Mozes li mi pomoci oko te Datebase Molim te Molim teeeeeeeeeeee

Ček,ček ti si uradio server sa mysql a nisi napravio databazu? O moj bože,kako ću ti ja napraviti databazu kad nemam ništa tj. ni kako se databaza zove ni ništa.

Nedim_Gun

Ja imam placen webhosting i domenu imam sve mod sam dobio od dobrog prijatelja nece da mi kaze nista rekao mi je da se snalazim kako znam i tako da neznam kako bi to izgledalo da ti posaljem linije i tako to....

Citat: [BMRP]VinDieselS poslato April 14, 2012, 22:20:20 POSLE PODNE
Ja imam placen webhosting i domenu imam sve mod sam dobio od dobrog prijatelja nece da mi kaze nista rekao mi je da se snalazim kako znam i tako da neznam kako bi to izgledalo da ti posaljem linije i tako to....

Bolje ti je ostavi se toga i ako već hoćeš skriptat počni neki Freeroam ili DM server jer ćeš se tako najprije naučiti.A ja ti tu nemogu pomoći,mislim mogu ali neću bzvz trošiti vrijeme na druge kad trenutno imam posla na svome serveru i na forumima.Inače trebaš da napraviš databazu i na njoj napraviš linije kao što su "Admin,password,username,posao" itd.. ima posla.

Nedim_Gun

Imas li kakav tutorijal i tako nesto jbg Rodjus mi veceras da mi je to rijesiti  :'(