[Pomoc]Ne radi server

Započeo Pain, April 13, 2012, 23:08:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako,instalirao sam GTA u C/pogram files/rockstar games ...
E sad hocu da igram samp otiso sam na sa-mp.com i tamo sam skinuo 0.3d uzeo sam nekoliko servera da vidim kakvi su i add server ,stavim  i pise mi na serveru umesto imena servera "retrieving info".
Imam utisak kao da mi SAMP nije povezan sa netom a ranije kada sam igrao samp sve sam ovako isto radio i uvek je htelo igrao sam lepo...sad me nesta zeza.
PLS help me  ;)

Kako mislis serveri?Samo hocu da napomenem stavljam bilo koji server na samp dakle ne IP mog servera vec npr Balkan Underground pre sam igrao na njemu sve je normalno bilo a sad samo to pise bilo koji server da stavim "retrieving info"

Jesam 2 puta i SAMP I GTA.Nista ne pomaze.

Možda je baš u to vreme server bio off .. ili tebe net jebe ..
Mapam besplatno!

pokusaj sa reinstalacijom samp clienta,skini s drugog mirrora

[CM]Cundrajz

Citat: Pain poslato April 13, 2012, 23:08:18 POSLE PODNE
Ovako,instalirao sam GTA u C/pogram files/rockstar games ...
E sad hocu da igram samp otiso sam na sa-mp.com i tamo sam skinuo 0.3d uzeo sam nekoliko servera da vidim kakvi su i add server ,stavim  i pise mi na serveru umesto imena servera "retrieving info".
Imam utisak kao da mi SAMP nije povezan sa netom a ranije kada sam igrao samp sve sam ovako isto radio i uvek je htelo igrao sam lepo...sad me nesta zeza.
PLS help me  ;)
Problem je u vatrozidu.OtiÄ'i u Control Panel,Firewall i propusti SAMP kroz vatrozid!

A imam ja windows firewall i jos jedan koji sam naknadno instalirao zove se Comodo..Mislim da u njemu treba da propustim al ne znam kako.Probacu
Poslednja Izmena: April 14, 2012, 14:43:34 POSLE PODNE od Pain

Ostavi defaultni od windowsa i samo dopusti,deinstaliraj sve ostalo.

Jesam sad radi hvala puno.moze lock

E sry za DP sad imam problem sa sampom kad udjem u server ne ide mi na server nego na singleplayer...?Zasto

Citat: Pain poslato April 14, 2012, 17:53:15 POSLE PODNE
E sry za DP sad imam problem sa sampom kad udjem u server ne ide mi na server nego na singleplayer...?Zasto
nije ti instaliran samp client u istom folderu kao i san andreas