[GM]Roleplay

Započeo Josip_Hrnjak, April 01, 2012, 23:06:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Josip_Hrnjak

Evo nasao sam jedan gm na sa-mp.com mod je super evo opis(opis je sa te stranice s koje sam skino mod lol pa sam samo na google prevoditelj stavio) pa ako se nekom da neka ga prevede....

• Jedinstven sustav registracije za dobru RP poslužitelj. (Pa prije sam volio ideju da pr-rp učinio na tu pitanja poslužitelja Roleplay da su ljudi koji idu na poslužitelju su morali upisati tamo mišljenje o tome što su pitanja zapravo značilo. Tako sam vrsta napravljen moj kao da je, na kraju su testeri ili admin mora provjeriti postoji zahtjev da vidi da li su igrači ih je dobio pravo, tako da može prihvatiti da se pridruže u igri.

• Posao sustava (mehaničar, taxi, oružje trgovca (za samo frakcije), oružje ponuÄ'ač (samo za frakcije), Harvestor, Pizza Izručitelj, Garbage čovjek, diler, Vozač autobusa, minolovac.)

• vozila sustav (pod istim uvjetima LS-RP) - sustav osiguranja (Kada vaš automobil eksplodira i imate osiguranje vaše osiguranje će oduzeti od vašeg automobila za EX: Recimo da imate 2 osiguranja ako je vaš automobil eksplodira ćete dobiti 1 osiguranje.) Alarm sustav, Frakcija sustav (Možete postaviti vaš automobil na frakcije), sustav zaključavanja vozila, vozila Immoblizer sustav, Parkirni sustav vozila, vozila XM Radio sustav, vozila ulaznica sustav (Ako policajac daje svoj automobil kao što su novčane kazne za parkiranje ili nešto krivo morate ići na cityhall platiti ga za vaš automobil.) i mnoge druge značajke u sustavu vozila.

• Tazer sustav (SD pištolj)

• Dinamičko frakcija sustav

; • RoadBlocks za LSPD (stvaranje bilo zapreku želite)

• Administrator & Tester sustav

• Policijska uprava Los Santos & San Andreas Sheriffs Odjel

• Sustav goriva

• Radio sustav (pod istim uvjetima LS-RP)

• Dinamičko stanovanje (House značajke su: radijski sustav, sigurnosni sustav pohranjuju kao i mnoge stvari kao što želite, odjeća
sustav, možete posjedovati kao što mnoge kuće kao što želite.), složen sustav (isto kao i house sustav samo običaj preslikavanja.)

• Popis Custom System (možete spremiti svoje oružje tamo i druge predmete, kada radite / inv ćete dobiti GUI popis sve vaše stavke koje imaju, onda morate da kliknete na stavku koju želite i popis će se pojaviti popis stvari
možete učiniti s njom.)

• 50 Kuća Interijer za izabrati iz!

• Banka i ATM sustav

• Štednja sustav

• sustav socijalne sigurnosti (ne može učiniti / statistiku ili ne mogu dobiti posao iz uzimajući jedan.)

• sustav za chat

• Maska / rubac sustav

• Bilješke sustav

• Vožnja ispit (pod istim uvjetima LS-RP)

• Streaming Radio sustav (za automobile, kuće).

• Oružje i bave paketi sustav

• sustav naplate cestarine (pod kontrolom SASD i LSPD)

• 0.3D Spremni

• Trunk & Hood sustav i Svjetla sustav

• Sirena sustav

• PrilagoÄ'ena preslikavanja oko svih Los Santos

; • Kuće smještene diljem San Andreas

• Preko 100 + animacije

• PrilagoÄ'ena Tekst Draw sustavi umjesto igre tekstovima.

• Dynamic Speed ​​Camera sustava.

• vozila registarske pločice Registracija sustav.

• Custom MDC sustav

• I mnoge druge cool značajke u poslužitelju.

download link: http://www.2shared.com
Poslednja Izmena: April 03, 2012, 10:19:56 PRE PODNE od [BR]panameR.

Johnny_Bash

Josip_Hrnjak

maknuli su ga lol neznam zast sada sam vidio xDD

Johnny_Bash

Citat: Josip_Hrnjak poslato April 01, 2012, 23:20:17 POSLE PODNE
maknuli su ga lol neznam zast sada sam vidio xDD

ako imas gamemod reupload i stavi drugi link sta radi  ;)

Josip_Hrnjak

e sada sam vidio iso compilat i ima 5 gresaka lol upload cu kada popravim ili ako ocete da sada stavim pa da sami popravite lol? msm gamemode ima vise od 77k linija pa... nisam siguran da cu uspjet popravit lol xDD

Josip_Hrnjak

Citat: Josip_Hrnjak poslato April 01, 2012, 23:23:37 POSLE PODNE
e sada sam vidio iso compilat i ima 5 gresaka lol upload cu kada popravim ili ako ocete da sada stavim pa da sami popravite lol? msm gamemode ima vise od 77k linija pa... nisam siguran da cu uspjet popravit lol xDD
evo link:  http://www.2shared.com/file/oDZQNSGj/Name_Roleplay.html

Ne moras sve C/P sa google translate.. Mod je ovako dobar :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Diego_Rodrigues

Mogao si po koju sliku staviti.

Johnny_Bash

video sam nije los
Poslednja Izmena: April 02, 2012, 08:27:37 PRE PODNE od WiliamRogers

daj postaj link originalne teme
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Izneravarnimecalicano

Mod je dobar, al valja prevodit :D

Josip_Hrnjak

Nema vise orginalne teme, maknuli su je... zato sto je bilo 5 errora... ja sam uploadao gm ako se nekom da popravit zato sto se cini super.. ima vise od 77k linija..