Pozzz za sve !! :D

Započeo TwixyCo, Mart 31, 2012, 09:10:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo ovako zelio bih se i ja predstaviti , novi sam na ovom forumu , mada imam nekog iskustva i u skriptanju i u mappanju , imao sam svoj server , ali opet malo sam dosao da usavrsavam znjanje , jer uskoro ponovo hocu otvoriti server o kojem ce te detaljno saznati na forumu .. Nego da se ja predstvim , ovako

Zovem se Belmir Halilovic , Rodjen sam u Zenici , Zivio u Bernu u Svicerskoj , i svako ljeto tamo boravim samo dok je skola boravim u BIH .. Imam 17 godina , idem skolu Gradjevinskog Tehnicara - Visoko Gradnju - , Volim najvise da igram Fudbal sa prijateljima , a nekada igram i kosarku za Dan skole ili turnirima .. SAMP sam poceo igrati prije neke 2 godine , i to na nekom svicerskom serveru , bilo je premocno , pa tako da me to pocelo zanimati , ali prvo sam poceo igrati na DM serverima sto mi je itekako bilo zanimljivo ,, pa sam poslije doznao za jedan Balkanski RolePlay Server tj. Croherzu tu sam poceo igrati davno , bilo mi je prezanimljivo zvao sam i svoje drugove svi smo fino igrali igrao , sam mozda 8/24 h na dan .. Dostigao sam 21 Lvl i onda je bio neki prvi globalac i prestao sam igrat nisam vise nikako , sada opet malo igram imam Acc 8 lvl zezam se pomalo , a inace radim na svom serveru ...

Igre koje volim da igram su : SAMP , COD4,Batllefield , to je to i GTA 4 obozavam igrati , super mi je skroz i volio bih da ima i jedan balkanski GTA 4 server ali da je RP,..Ove igre igram najvise kada odem u Svicersku , jer kada sam ovdje nemogu da igram moram da ucim skolu i tako .. a kada igrate samp zaboravite skroz na RL ,, eh to je gadno kao neka ovisnost , Isto sto sam se navukao na cigare tako sam se navukao i na SAMP .. hehe..

Eto ukratko o meni i mojoj biografiji .. Jos jednom Pozdravljam sve na ovom Forumu  i nadam se pomoci svih .. Ako nekoga nesto interesuje o meni slobodno nek pita ...

HVALA !!!
[size=11.20pt]OTISAO SA BALKAN SAMP-a .. NE IGRAM SAMP .. POLAZEM VOZACKI ISPIT .. PREPORUKA VRATITE SE U RL[/size]

Citat: TwixyCo poslato Mart 31, 2012, 09:10:35 PRE PODNE
eh to je gadno kao neka ovisnost

dobrodosao :D, i jeste ovisnost je :o

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Dobrodosao ;D
Follow me na Instagram @sixmatic