LS-RP ( Koliko vas igra?)

Započeo CadrRa, Mart 31, 2012, 08:47:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: tenkaloni poslato Mart 31, 2012, 16:44:27 POSLE PODNE
e bas je biop taj jayjay xD, al sad doso neki drugi i prihvatio :D

Moj nick je sad Kevin_Westen......

EDIT: Gdje mogu naci kamione za posao trucker (onaj sto se uzima kod sex shopa kod burga? xD

E ne sjecam se xD,al za mehanicara moras da kupis svoj Tow Truck,i onda sa njim radis..

[quote author=
Maki187 link=topic=41211.msg310095#msg310095 date=1333213391]
Po treci put me odbili, ovog puta je bila prekratka samo biografija, valjda ce sad prihvatiti :D

inace: there are still 8 in front of you in the application queue.

svaki put je neko ispred, pa ovima se dnevno 200 naloga prijavi  :D
[/quote]
With over 100,000 registered users & almost 350 applications every day we are one of the most famous SA-MP servers around! To ti je LSRP brate moj  :)

mene su pick* banale xD

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Vegas.

Vidim da se ovdje dosta prica,pa da nam mod ovu temu ostavi za lsrp a xD

Imal ko da mi posudi 100k xD ahahha.... Ocu da kupim trashmastera da radim xD

vracam duplo xD
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Citat: tenkaloni poslato Mart 31, 2012, 23:59:07 POSLE PODNE
Imal ko da mi posudi 100k xD ahahha.... Ocu da kupim trashmastera da radim xD

vracam duplo xD
Sumnjam da bi ti neko posudio,ja imam 48k al nmg da igram jer imam neki problem moram sistem reinstalirati.
Obavijestenje: Lsrp presao na 0.3e RC5 verziju clienta.

Cak ni ja se nisam uspio iz prve regati na forum a kamoli vi.Nedavno sam bio lider,al sad sam presto LSRD :D

Xomnia - Worldwide is a non-profitable SA:MP gaming community. It's one of the biggest SA:MP projects, featuring one of the most server uklonjen! roleplay scripts.

Xomnia-WorldWide Forum -Klik!

Citat: SL|Rampage poslato Maj 24, 2012, 16:41:39 POSLE PODNE
Cak ni ja se nisam uspio iz prve regati na forum a kamoli vi.Nedavno sam bio lider,al sad sam presto LSRD :D
To ti sebe kao stavljaš ispred drugih? ti si faca, oćeš u špajz?

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Maj 24, 2012, 16:56:28 POSLE PODNE
A ko da gledam da nije ni igro tamo  :D

Igram , u PD sam , igram od Augusta prosle godine .
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

JA igram, nick je Francesco_Brotti, inace uspiso sam iz trece ja msm, a razlog je bio sto ni sam tester nije razumio pravila jednom  :-[

Lvl 1 sam i u jailu na 20min, tako da mi se neda uci, a jedino mi je sad problem sto ne shvatam komandu /do, jer su je na balkanu skroz izopacili pa sam je tako shvatio, ako bi mi mogao neko objasniti ? ..
Last nick: Vectro64

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Maj 24, 2012, 16:56:28 POSLE PODNE
Stomak me zaboleo od smejanja.

Ja sam lako odgovorio na pitanja,ali ono kad trebas da pricas neke price e tu mi uvek odgovore da sam kratko napisao a ja vise od toga u zivotu nisam napisao xD Daj ako neko moze da mi pomogne za tu pricu da je napisem kako valja neka mi se javi na PM,aj nemoj da ste takvi,pomozite mi :D