LS-RP ( Koliko vas igra?)

Započeo CadrRa, Mart 31, 2012, 08:47:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

3. Sve o silovanju,pljackanju i prevari (nadji na lsrp forumu pravila)
samo ovo nisam prosao

Moze li neko na nasem reci sta ovde treba popunit (pa cu ja sebi prevest xD)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Citat: tenkaloni poslato Mart 31, 2012, 11:55:56 PRE PODNE

Moze li neko na nasem reci sta ovde treba popunit (pa cu ja sebi prevest xD)
Minimalan level da bi mogao pljackati nekoga (tvoj level i level osobe koju pljackas)
Minimalan level da bi mogao izvrsiti prevaru (tvoj level i level osobe za prevaru)
Maximalna suma novca koju smijes uzeti dok pljackas,i max.suma kod prevare (scammed)
Zasticene zone
Sve o sexualnim nagonima (rape itd)
O kradji nacelnikovih auta
O prevari za kucu,biznis,auto... Itd.
Idi na forum.ls-rp i nadji server rules,ima negdje oko 53 pravila,citaj pravila koja su vezana za bilo kakvu pljacku,prevaru,sexualnu radnju.

EDIT Question: What is our policy on rape, robbing and scamming?
Your answer: Rape:
Don't rape without an OOC agreement between all players involved or you will get permanent Ban.

Robbing and Scamming:
don't OOC/robing/scaming its not alowed. but you can do IC robbing/scamming.

Not more than 500$ in a robbery and 50,000 in a scam. And don't scam or rob level 1-2 players its not alowed, scam for vehicles or houses is not allowed as well.

Do not kill after rob/scam it's not allowed.

It's not allowed to rob or scam in certain areas.

Like:
City Hall / Police Department
Airport
Bank(s)
Vehicle Dealerships
Mall

And more.
Poslednja Izmena: Mart 31, 2012, 12:04:01 POSLE PODNE od [Egrotusi TDM] CadrRa

Meni su evo vec po drugi pot odbili :(

evo razloga, al ga nekapiram:

CitatReason: Read the server's rules and rule updates. (http://forum.ls-rp.com/viewforum.php?f=354) Missing policies in Q3. Expand your characters story.

[quote author=
Maki187 link=topic=41211.msg309904#msg309904 date=1333192565]

CitatReason: Read the server's rules and rule updates. (http://forum.ls-rp.com/viewforum.php?f=354) Missing policies in Q3. Expand your characters story.
[/quote]

Ažurirali su svoja pravila te i ih trebaš pročitati (imaš link do toga u zagradi). I trebaš proširiti svoju priču o liku.

Last nick: Paradox

Nemojte niti pokušavat vi koji neznate jako dobro engleski i vi koji neznate RP jako dobro, jer cete svejedno biti banani nakon par dana, inace igram na LSRPu, imam 5 accounteva na UCP-u, jedan u DoC-u, jedan u LSRA, jedan se applya za SD a ostala 2 imam kao rezervne. Testove sam prosao sve s prve osim za prvi acc s druge.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Mart 31, 2012, 14:04:56 POSLE PODNE
Nemojte niti pokušavat vi koji neznate jako dobro engleski i vi koji neznate RP jako dobro, jer cete svejedno biti banani nakon par dana, inace igram na LSRPu, imam 5 accounteva na UCP-u, jedan u DoC-u, jedan u LSRA, jedan se applya za SD a ostala 2 imam kao rezervne. Testove sam prosao sve s prve osim za prvi acc s druge.
Znam da ti igras,a to iz potpisa,jel to RP-as djevojku sa imenom Lisa  :D
EDIT: A ne treba da imaju bas pro engleski,bitno je da se mogu sporazumiti,a ko ne zna RP nek ne trosi dzaba vrijeme na reg :D
Poslednja Izmena: Mart 31, 2012, 14:13:47 POSLE PODNE od [Egrotusi TDM] CadrRa

To mi je main char koji je u DoC-u. Da, Lisa Walker :)

Hoce savrsenu pricu i sva objasnjenja da nemaju botove na serveru ko svi balkanski serveri.

Pricu vam je najlakse napraviti, naravno ako kuzite engleski.

Uzmite npr. Eminemovu biografiju, dopisite nesta, izbrisite nesto, izmislite koje ste filmove snimili i to sve..

Ja sam editao njegovu biografiju, ali nesto drugo nije bilo u redu, zaboravio sam vec..

Sve je dobro ali mi ono 3. pitanje (za pljacke, prevare i sl.) kaze da pogledam izmjene pravila... Pogledao sam ali ne mogu nista da nadjem... Naveo sam:

- minimalni level za pljacku je 3, a minimalan za prevaru je 10. Maximalna pljacka je $500, a prevara $50000. OOC prevare i pljacke su zabranjene. Isto tako da opljackas nekog moras biti min level 3, a za prevaru 10.

-RPanje sexualnog iskoristavanja moze biti samo ukoliko su obje strane OOC pristale na to.

-Zabranjeno je pociniti kriminalne radnje (pljacka, prevara i sl.), u odredjenim zonama:
1. aerodrom
2. banke
3. LSPD
4. Sheriff Department
5. Mall
6. car dealershipovi...

- Prevara za auta, firme i kuce je zabranjena

- Kradja "gouverment's vehicles" (lspd auta, vatrogasci i sl.) je zabranjena bez dovoljno dobrog RP razloga

Moze mi neko rec sta sam pogrijesio?

EDIT: Sad posto ponovo isto i drugi UCP tester mi prihvatio prijavu xD....
Poslednja Izmena: Mart 31, 2012, 16:21:17 POSLE PODNE od tenkaloni
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

[quote author=
Maki187 link=topic=41211.msg309904#msg309904 date=1333192565]

[/quote]
Prica je manje vise bitna,odbili su te zbog Q3 =Question 3. Napisi sve vezano za trece pitanje,imas u server rules.

Citat: tenkaloni poslato Mart 31, 2012, 16:19:28 POSLE PODNE
Sve je dobro ali mi ono 3. pitanje (za pljacke, prevare i sl.) kaze da pogledam izmjene pravila... Pogledao sam ali ne mogu nista da nadjem... Naveo sam:

- minimalni level za pljacku je 3, a minimalan za prevaru je 10. Maximalna pljacka je $500, a prevara $50000. OOC prevare i pljacke su zabranjene. Isto tako da opljackas nekog moras biti min level 3, a za prevaru 10.

-RPanje sexualnog iskoristavanja moze biti samo ukoliko su obje strane OOC pristale na to.

-Zabranjeno je pociniti kriminalne radnje (pljacka, prevara i sl.), u odredjenim zonama:
1. aerodrom
2. banke
3. LSPD
4. Sheriff Department
5. Mall
6. car dealershipovi...

- Prevara za auta, firme i kuce je zabranjena

- Kradja "gouverment's vehicles" (lspd auta, vatrogasci i sl.) je zabranjena bez dovoljno dobrog RP razloga

Moze mi neko rec sta sam pogrijesio?

EDIT: Sad posto ponovo isto i drugi UCP tester mi prihvatio prijavu xD....

Ako ti je doso onaj JayJay Test taj te rijetko kad prihvati xD .A odbijen si bio jer nisi naveo Killing after rob/scam (Ubistvo nakon pljackanja/prevare). Napisi Ime_Prezime u komentar,da vas potrazim kad popravim komp xD,a do tada potrazite mog havera Naser_Radetinac :D

e bas je biop taj jayjay xD, al sad doso neki drugi i prihvatio :D

Moj nick je sad Kevin_Westen......

EDIT: Gdje mogu naci kamione za posao trucker (onaj sto se uzima kod sex shopa kod burga? xD

Poslednja Izmena: Mart 31, 2012, 17:49:16 POSLE PODNE od tenkaloni

Po treci put me odbili, ovog puta je bila prekratka samo biografija, valjda ce sad prihvatiti :D

inace: there are still 8 in front of you in the application queue.

svaki put je neko ispred, pa ovima se dnevno 200 naloga prijavi  :D