LS-RP ( Koliko vas igra?)

Započeo CadrRa, Mart 31, 2012, 08:47:33 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Koliko vas igra na Ls-Rp? Ja sam igrao tamo daaaavnoo,pa sam se opet registrovo pa da vidim koliko vas tamo igra,i ako moze nick u komentar. Amaru_Snipes

mozes li i meni registrirati acc, meni nikako ne uspjeva stalno imam jednu gresku a 9 tocnih :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=41211.msg309807#msg309807 date=1333179217]
mozes li i meni registrirati acc, meni nikako ne uspjeva stalno imam jednu gresku a 9 tocnih :D
[/quote]
To je tek pocetak,nisi ti kasnije vidio pitanja  :D  :D .Napisi mi sve sto se trazi dalje,a to je 1Background storry of your character(o tvom liku,dje zivis tamo vamo) 2.Tvoje iskustvo sa SAMP RP,gdje si prije igrao i koje nickove si koristio 3. Sve o silovanju,pljackanju i prevari (nadji na lsrp forumu pravila) 4. Objasni MG PG BH i jos par RP primjera. Sve to nek bude na engleskom pa mi posalji u PM. I napisi mi ime koje ces,mora biti RP.
Poslednja Izmena: Mart 31, 2012, 09:45:34 PRE PODNE od [Egrotusi TDM] CadrRa

Ne igram puno, ali sam prije jedno 2-3 dana napravio acc (14 zahtjeva sam posl'o  :D ), nick: Adza_Adzovic

o Bog te nedo, to necu nikad prec :D:
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Lol sta je toliko tesko?
Ja se rego iz prve....

Citat: [GN]Semir(Mag) poslato Mart 31, 2012, 10:28:10 PRE PODNE
Lol sta je toliko tesko?
Ja se rego iz prve....
Dosao do onog dijela gdje kucas svoju pricu,pises mg pg i ta objasnjenja,rape robbery scammed?

Ja sam se zabunio... ja sam se rego na UCP... ne na forum :/

Citat: [GN]Semir(Mag) poslato Mart 31, 2012, 10:38:02 PRE PODNE
Ja sam se zabunio... ja sam se rego na UCP... ne na forum :/
Ne kapiras ti nas,da bi se rego na server moras da se regas preko UCP,a nije toliko tesko ko lijepo procita server rules i ko zna dobro engleski jezik.

ma ja znam engleski i sve , al ja nemam inspiracije za te price, mene nisu cak ni na geforce primili :D

Haha evo kod mene na UCP registraciji prvi korak :
CitatSorry 2 of your answers are wrong and 8 are right. You have to answer all questions to continue registering.
.Jbt kome se da regati na voliko xD

Ja sam se uspio regat na UCP iz prve :D