Anonimusi ruse internet ?

Započeo [VG] Pavle, Mart 29, 2012, 18:21:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

U dosta stvari ljudi ih podrzavaju,cinili su dobrih stvari,a i cine,mada mislim da ovo nije uredu...

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

rusenjem facebook-a ce im past popularnost..

i koji krc imaju rusit servere, nek ruse vladine stranice...

ako sruse facebook i slicno, napadaju obicnog covjeka, a kad onda ti obicni ljudi krenu protiv njih nece im bit dobro

podrzavam ih u djelu samo da zaustavljaju actu ali ne i rusenje dns servera i slicno
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=41130.msg309490#msg309490 date=1333100142]
rusenjem facebook-a ce im past popularnost..

i koji krc imaju rusit servere, nek ruse vladine stranice...

ako sruse facebook i slicno, napadaju obicnog covjeka, a kad onda ti obicni ljudi krenu protiv njih nece im bit dobro

podrzavam ih u djelu samo da zaustavljaju actu ali ne i rusenje dns servera i slicno
[/quote]

Tu si u pravu !!

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 30, 2012, 08:16:37 PRE PODNE
Ma oni su mi pravda... -.- Kako god da je ne treba da se primate kao mladi majmui na njih , sve je to lepo sto rade u siriji i to ali nije asa briga mi smo sa balkana i nemaju nikakav uticaj na nas!

ne svidja mi se kako razmisljas! Neznam sta bi ti opce reko  :-[ mene bi bilo sad sram na tvome mjestu da sam to napiso  :-\

EDIT: @Panamer: ne ruse FB zbog zabave kao sto rekoh, nego su rekli da facebook sloupotrijebi nase podatke(tako nesta)
Poslednja Izmena: Mart 30, 2012, 13:52:06 POSLE PODNE od Cook

Ja licno sam uz njih, jer vidi sta se radi po svijetu ...

Citat: [BG] Paky poslato Mart 30, 2012, 15:04:37 POSLE PODNE
Ja licno sam uz njih, jer vidi sta se radi po svijetu ...

I ja sam za dosta stvari,ali za ovo nikako... Ne smeta im internet :P

Ovo je suplja prica,govorilo se da jutros od 05:00h nece radit' internet sve do veceras 00:00,a ako ne budu uspjeli to odraditi da ce ponovno sve biti u funkciji,pa sta je bilo? Nista :PPP

Citat: [BURPG] 4men poslato Mart 31, 2012, 12:49:49 POSLE PODNE
Ovo je suplja prica,govorilo se da jutros od 05:00h nece radit' internet sve do veceras 00:00,a ako ne budu uspjeli to odraditi da ce ponovno sve biti u funkciji,pa sta je bilo? Nista :PPP

haj ti sad sve postove ponovno procitaj!  :-\

Citat: Cook poslato Mart 31, 2012, 12:53:02 POSLE PODNE

haj ti sad sve postove ponovno procitaj!  :-\

Ja sam to sve davno procit'o ako ti je do znanja,samo sam dod'o na to par stvari,ako je do dioptrije odmah mijenjaj...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/anonymousi-demantirali-necemo-ugasiti-internet-31-ozujka.html ... da malo pratis sve to bilo bi ti sve jasnije!

Citat: Cook poslato Mart 31, 2012, 13:01:12 POSLE PODNE

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/anonymousi-demantirali-necemo-ugasiti-internet-31-ozujka.html ... da malo pratis sve to bilo bi ti sve jasnije!

Eh to nisam pratio,a i ovo 90% nisu anonymusi,samo neki likovi koji su se predstavili kao oni,da bi' narod uplasili

Pa nema boga da sruse net nije to jedan dns :D
Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790

Oni nikada nisu službeno najavili napad , imate njihov twitter i tamo sve živo pišu , nigdje nisu spomenili rušenje DNS servera , te su stalno to demantirali , ali naravno novinari odmah razvlače priču kao da je 3. svjetski rat započeo.

Lockajte ovo da ne spamamo posto nemamo internet  :D
Do you know, in my country,I'm a "magico",a man with a dream,a man on the rise. To take nothing and make it something.Do you have a dream?