Anonimusi ruse internet ?

Započeo [VG] Pavle, Mart 29, 2012, 18:21:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta vam je ba , ja cisto mislim da je to ne moguce .... Pa nije CAJ sto bi rekle Sarajlije
Forum:
Predstavljanje: KLIK
Otvaranje: 01.07.2012. u 19:30h

Dodjite i pogledajte najunikatniji i najbolji mod na balkanu

Citat: ναηιâ,,"â,,"α.ιη¢ poslato Mart 29, 2012, 19:41:30 POSLE PODNE
Internet je trenutno na (kolko ja znam) 8 glavnih DNS servera i jos dosta sporednih koji filtriraju podatke.

Nope, na 13 glavnih DNS servera, vecina njih se nalaze u SAD-u.

Naposljetku svega, 99% vas nezna sto je uopce DNS, sto su DNS serveri, kako DNS funkcionira, sta DNS radi..

DNS pretvara domenu u IP, tj. brojcanu adresu (Internet Protocol), stoga, i da sruse sve DNS servere, to im apsolutno nista ne vrijedi jer bi i dalje mogli korisnici pristupat web stranicama preko IP-eva.

Citat: [UG] Viktor poslato Mart 29, 2012, 20:08:53 POSLE PODNE
Dakle, to je Linux kao i svaki drugi, samo ima nešto više alata, dakle, ja iz Ubuntu-a mogu napravit BackTrack! (treba se igrati...)

Ne pravi se pametan jer izgleda da nemas pojma.

Citat: |Doubles~ 3RSI | poslato Mart 29, 2012, 19:28:41 POSLE PODNE
Sta pricate,moguce je,ali en za 1 sec,nego treba malo vise strpljenja,i preciznosti,a i mozak u glavi,nije vam to igranje SA:MPa,nego Hackovanje,za Hackovanje vam treba 2,3 godine iskustva,preko BackTracka 4/5,mozete da i prebacite novac sa banka,na vas racun,ali treba vremena,ali rusiti internet hmmmm,moguce je,ali ako izrusi,nece moci hackat,jel za hack treba 1/2kb interneta,zato tko bi iso rusiti internet,lool!

Aha, ti si svjetski hacker br. 6 i zato znas kolki rate internet veze treba za hackiranje, bravo! 2-3 godine iskustva, :D.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 29, 2012, 20:15:02 POSLE PODNE
Sta se palite na te Anonimuse "ko ciga na pokvaren jogurt" ... Oni net da sruse je nemoguce , jedino ako je Chuck Noris deo tima :D A i zasto bi oni rusili fb tako bi im opala popularost na 0 ... bili bi na crnoj listi br.1 i nagrada bi bila 5000000$ za oog ko ih uhvati.... A sve u svemu vas to ne treba da briga sigurno nece da obaraju balka ;D

Sa tobom se potpuno slazem :DD

Quilound_Williams

dok se srusi 1 dns server treba 1 mjesec stavamje nece rusit net i 13 glavnih dns treba vise od godinu da sruse a da nepricam za ostale dns servere

Dakle, to je Linux kao i svaki drugi, samo ima nešto više alata, dakle, ja iz Ubuntu-a mogu napravit BackTrack! (treba se igrati...)

CitatNe pravi se pametan jer izgleda da nemas pojma.

Backtrack is such a linux distro (like ubuntu and fedora) specializing in computer/network security, BackTrack is
 the
 world’s
 leading
 penetration
 testing
 and
 information
 security
 auditing 
distribution.

With hundred 
of 
tools 
pre installed 
and 
configured
 to 
run 
out
 of
 the
 box,
 BackTrack
 4
 provides
 a
 solid
 Penetration
 testing
 platform

‐
 from
 Web
 application
 Hacking
 to 
RFID 
auditing
â€"
its 
all
 working 
in 
once 
place.

Ja volim samo sebe  ::)

Stay hungry, Stay foolish  :)

I treba da ga sruše, da se vratimo normalnom životu, a ne tu visiti non stop na računaru, bile bi pune ulice i tako to. :)

Citat: Glisa poslato Mart 29, 2012, 20:52:02 POSLE PODNE
I treba da ga sruše, da se vratimo normalnom životu, a ne tu visiti non stop na računaru, bile bi pune ulice i tako to. :)

Prvo ne mogu ga srusiti, a drugo i da ga sruse to bi bilo na par sekundi eventualno minut  ::)
A i ne treba da se gasi internet da bi se ti vratio normalnom zivotu..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Da bi se vratio (kako ti kazes) na ulicu..Trebas samo da iskljucis net iz kuce..tj. da iskljucis svoj net i problem rijesen :DD

Citat: Gotti747 poslato Mart 29, 2012, 20:53:02 POSLE PODNE
Citat: Glisa poslato Mart 29, 2012, 20:52:02 POSLE PODNE

Prvo ne mogu ga srusiti, a drugo i da ga sruse to bi bilo na par sekundi eventualno minut  ::)
A i ne treba da se gasi internet da bi se ti vratio normalnom zivotu..
Dobro,dobro nisam baš obavešten o tome,meni je nebitno hoće ga rušiti ili ne, znam da nemogu, oni su to pričali za facebook, ali ništa od toga nebi..

Jesu pricali su i za fejs mogu ga oni srusiti ali smoa na par minuta

makelele

Citat: LuKsA poslato Mart 29, 2012, 20:21:17 POSLE PODNE
Citat: ναηιâ,,"â,,"α.ιη¢ poslato Mart 29, 2012, 19:41:30 POSLE PODNE
Internet je trenutno na (kolko ja znam) 8 glavnih DNS servera i jos dosta sporednih koji filtriraju podatke.

Nope, na 13 glavnih DNS servera, vecina njih se nalaze u SAD-u.

Naposljetku svega, 99% vas nezna sto je uopce DNS, sto su DNS serveri, kako DNS funkcionira, sta DNS radi..

DNS pretvara domenu u IP, tj. brojcanu adresu (Internet Protocol), stoga, i da sruse sve DNS servere, to im apsolutno nista ne vrijedi jer bi i dalje mogli korisnici pristupat web stranicama preko IP-eva.

Ne pravi se pametan jer izgleda da nemas pojma.

Citat: |Doubles~ 3RSI | poslato Mart 29, 2012, 19:28:41 POSLE PODNE
Sta pricate,moguce je,ali en za 1 sec,nego treba malo vise strpljenja,i preciznosti,a i mozak u glavi,nije vam to igranje SA:MPa,nego Hackovanje,za Hackovanje vam treba 2,3 godine iskustva,preko BackTracka 4/5,mozete da i prebacite novac sa banka,na vas racun,ali treba vremena,ali rusiti internet hmmmm,moguce je,ali ako izrusi,nece moci hackat,jel za hack treba 1/2kb interneta,zato tko bi iso rusiti internet,lool!

Aha, ti si svjetski hacker br. 6 i zato znas kolki rate internet veze treba za hackiranje, bravo! 2-3 godine iskustva, :D.

a ima citao sam i se ti brojevi od IP mjenjaju tako da niko nemoze uci sa stranicu....

fixman ko je tebe unbanovao? Ako se dobro secam dobio si ban zbog vredjanja i duplog accounta ?

Edit: obrisan acc
Poslednja Izmena: Mart 29, 2012, 21:34:43 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 29, 2012, 20:15:02 POSLE PODNE
Sta se palite na te Anonimuse "ko ciga na pokvaren jogurt" ... Oni net da sruse je nemoguce , jedino ako je Chuck Noris deo tima :D A i zasto bi oni rusili fb tako bi im opala popularost na 0 ... bili bi na crnoj listi br.1 i nagrada bi bila 5000000$ za oog ko ih uhvati.... A sve u svemu vas to ne treba da briga sigurno nece da obaraju balka ;D

Palimo se na njih zato sto se bore protiv nepravde, nose pakete medicinjske pomoci u Siriju, bore se protiv ubijanja pasa u svrhu nogometa i tome slicnih stvari! Nisu oni neki klinci koji sjede pred racunalom i ruse stranice iz zabave  >:( zato nemojte pricat gluposti  8)

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 30, 2012, 08:16:37 PRE PODNE
Ma oni su mi pravda... -.- Kako god da je ne treba da se primate kao mladi majmui na njih , sve je to lepo sto rade u siriji i to ali nije asa briga mi smo sa balkana i nemaju nikakav uticaj na nas!

Tako je Å¡efe :D

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 30, 2012, 08:16:37 PRE PODNE
Ma oni su mi pravda... -.- Kako god da je ne treba da se primate kao mladi majmui na njih , sve je to lepo sto rade u siriji i to ali nije asa briga mi smo sa balkana i nemaju nikakav uticaj na nas!

Ako ti smeta što ih netko podržava možeš se slobodno odaljiti iz ove teme , nitko te ne tjera da ih podržavaš

Citat: Quilound_Williams poslato Mart 29, 2012, 20:35:47 POSLE PODNE
dok se srusi 1 dns server treba 1 mjesec