Sope molim te smiri svoje chovce

Započeo [DE]Max, Mart 04, 2010, 19:36:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

slusaj sope neko mi je hacko na forumu mom acc i napiso gledaj molim da ih smiris

saznaj ip adresu tog maxa :D i onda moze ovako ne :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Ovo si mogao i ti da napises i da izmislis neku pricu kako ti je sa CH-a neko hako. ;)

Correlli

Prvo saznaj koji pacient je to napravio, ne optužuj na pamet. Nikoga ne branim ali ovo je mogo bilo tko napraviti i napisati bilo čiji IP samo da napravi sranje.

Sve moze biti ali ne vjerujem, ovo mi na trajka najvise lici, ali uostalom daj imas neki IP ili nesto neki dokaz, ne mogu tek napamet tako, jer tko zna da li je to uopce netko sa mog servera a vjerujem da nije, jer kod nas takvih dogadaja nije bilo ima godinu ipo sigurno a i nemamo potrebe za time

r4z0r

On ce smirit 5000 registrovanih korisnika i 300 dnevno aktivnih igraca ?
Budimo realni sve da je CH igrac sop sa ovim nema nikakve veze .

[CH]grudvo

Citat: Soprano poslato Mart 04, 2010, 22:19:19 POSLE PODNE
Sve moze biti ali ne vjerujem, ovo mi na trajka najvise lici, ali uostalom daj imas neki IP ili nesto neki dokaz, ne mogu tek napamet tako, jer tko zna da li je to uopce netko sa mog servera a vjerujem da nije, jer kod nas takvih dogadaja nije bilo ima godinu ipo sigurno a i nemamo potrebe za time

potpis ovo trajko 100% na njega lici

turker_kc

Kolko ja vidim sa slike to je promjenjeno od strane SMODA Curtisa -.-

a i da jest netko sa CH, eto ti one izlike da vlasnik nemoze kontrolirati svoje igrace

a i mozda ste vi to samo nasrali, ima previse mogucnosti

Samo me zanima zasto ljudi to rade

1. Ako neko reklamira drugi server nece mu odmoc sa ovakvim potezima nego samo pomoc :D

2. Ako je neko sa ch i zeli ovime doci do nekog statusa na CH nece moci jos ce zaraditi jednu postenu bananu tako da ...

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

Correlli

Citat: [CH]grudvo poslato Mart 04, 2010, 22:47:22 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato Mart 04, 2010, 22:19:19 POSLE PODNE

potpis ovo trajko 100% na njega lici

Ako je ovo trajko onda mu je max dao password sam od sebe.

ovo je trajko ili iyoko al vise mislim trajko jer covjece i prosli mi je forum hacko         nisam mu dao pass covjece nikad mu nebi vise dao pass prosli forum co.cc super imo i dao mu pass i srusio mi e pa necu opet bit budala al ja mislim da je to trajko

Sazno sam da je ovaj curtis on mi danas reko ja se raspitivo dal mi je ko to radio i on reko pa me skoro bano na forumu al ja sam prije drzite njegov ip     95.156.181.128 al neznam stvarno ko bi taj Curtis mogo bit
Poslednja Izmena: Mart 05, 2010, 09:13:05 PRE PODNE od [SZ]Max

iYoko

Citat: [SZ]Max poslato Mart 05, 2010, 09:04:26 PRE PODNE
ovo je trajko ili iyoko
:D ... Hvala hvala... Zasto mislis da sam ja? Neznam ti ja hackat...

EDIT: Osim toga nevolim bas CH (sada) prije je bio zakon... :D
Poslednja Izmena: Mart 05, 2010, 17:20:09 POSLE PODNE od Nepoznati

Citat: Nepoznati poslato Mart 05, 2010, 11:31:36 PRE PODNE
Citat: [SZ]Max poslato Mart 05, 2010, 09:04:26 PRE PODNE
ovo je trajko ili iyoko
:D ... Hvala hvala... Zasto mislis da sam ja? Neznam ti ja hackat...

haha, ma di ce ovaj malo jokan ista napraviti :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
======ஜ۩۞۩ஜ======

Posjetite:

nepoznati ako si ti iyoko e onda nemoj se izvlacit pogledaj sta si mi hacko www.gamezone-rp.tk to si hacko kad sam imo gamezonu

Trajko je kreten nad kretenima, dabogda umro retard jedan...Ovo je on 100%!

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!