[Trazim]Gume za bicikl

Započeo panameR., Mart 19, 2012, 16:02:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo posto ja imam bicikl (dovezen iz Njemacke) i kad zakocis gume skripe XD (nako ko u auta)
e sad i moji frendovi oce kupit isto takvu vanjsku gumu , e sad jesu to neke posebne gume ili sta?
i jel se to moze kupit?!?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Da , posebne su . Te gume su sire , i bez krampona(imaju neke i s kramponima) kod nas u Crnu Goru jedna takva guma se krece oko 10eura (negdje i malo vise ) takve gume ces naci u svakoj biciklistickoj radnji . Samo trazi gume za asvalt koje pri kocenju skripe . Jos ovo . Te gume ti nece skripjeti na svakoj ulici , samo na one koje su nedavno napravljene (mislim mogu biti i stare ulice samo da su crne , sigurno znas takve ulice ) e na takve ulice guma pri kocenju skripi . Eto mislim da sad ti pomogao . :)

Citat: [BUL]BaKKa poslato Mart 19, 2012, 16:18:15 POSLE PODNE
Da , posebne su . Te gume su sire , i bez krampona(imaju neke i s kramponima) kod nas u Crnu Goru jedna takva guma se krece oko 10eura (negdje i malo vise ) takve gume ces naci u svakoj biciklistickoj radnji . Samo trazi gume za asvalt koje pri kocenju skripe . Jos ovo . Te gume ti nece skripjeti na svakoj ulici , samo na one koje su nedavno napravljene (mislim mogu biti i stare ulice samo da su crne , sigurno znas takve ulice ) e na takve ulice guma pri kocenju skripi . Eto mislim da sad ti pomogao . :)
znaci da odu i da traze gume za asfalt?
cijena nije problem samo kako da trazimo :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

E tooo care xD.Moja baba kupila na autopijaci bic iz njemacke i tako te gume Å¡kripale ja htio uzet ali nigdje ih nije bila i pojebo gume i sad uzela normalne :D

Ma te gume to nema krampone kako ti kažeš xD nego onako normalno dobro za proklizivanja haha

ma uzmes bilo koje gume. Moja preporuka 26x2.15...

Ako vec ne vozis neki dh i ostale gluposti :D

Citat: Claude_ poslato Mart 19, 2012, 18:13:12 POSLE PODNE
ma uzmes bilo koje gume. Moja preporuka 26x2.15...

Ako vec ne vozis neki dh i ostale [cenzura]osti :D
nije bilo koje, ne "vriste" sve gume..

Kramponke ti ne skripe.

One malo "uze" tzv. cestovne ti to rade...

Uske su + moguce da je cesta vruca i do toga je.

Nakon nekog vremena, cim se guma malo izlize nece vise "vristat"

Citat: Claude_ poslato Mart 19, 2012, 18:30:09 POSLE PODNE
Kramponke ti ne skripe.

One malo "uze" tzv. cestovne ti to rade...

Uske su + moguce da je cesta vruca i do toga je.

Nakon nekog vremena, cim se guma malo izlize nece vise "vristat"

Ma te gume i kad se izližu Å¡kripe jednostavno gume su extra po noći se zaletiÅ¡ i zakočiÅ¡ probudiÅ¡ pola sela  :P