Pozz Svima :D

Započeo ★dknez15★, Mart 17, 2012, 15:40:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Dragan Knez
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Zivim u Spaniji blizu Barcelone, a rodjen sam u Benkovcu-HRV
-Koliko imate godina : 17
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  Napiso balkan samp server i izaso xD
-Vase misljenje o forumu : Dobar je, ne fali mu nista :D
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : CH i LC
-Koliko dugo igrate SA:MP : Skoro godinu
-Da li skriptate : Slabo se razumijem u Pawn, al mappam  8) , al volio bi da nacuim

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Ooooo dknez, desi :D

Nik je, sa CHa :D

ahahahahahha nmg vjrovat xD :D

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Pozdrav  ;)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

ti si non balkan balkanac  :D
welcom to the jungle  :)

Citat: [CE]Don Conell poslato Mart 18, 2012, 12:25:20 POSLE PODNE
ti si non balkan balkanac  :D
welcom to the jungle  :)

hahaha, mogu ti reci da sam mozda i veci balkanac od tebe  :D :D :D

Dobrodosao :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Dobrodosao,procitaj pravila i zabavi se na forumu ;)

DobrodoÅ¡ao! Nadam se da ćeÅ¡ naučiti skriptati!  ;)

Dobrodošao :)
Ne igram SA:MP vise..

Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790