Adža, The Man :D

Započeo ElectricityBoy, Mart 15, 2012, 20:59:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : * Maid Bajrić!
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : * Živim u Bosni i Hercegovini, roÄ'en sam u Tuzli!
-Koliko imate godina : * 14 (15.12.1997, 18:30)
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  Od nekih drugova, i na forumu servera na kojem igram!
-Vase misljenje o forumu : Super Odličan, dva i po! :D
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : * Balkan Underground
-Koliko dugo igrate SA:MP : 3 do 4 mjeseca (otprilike od početka decembra 2011.)
-Da li skriptate : * Ne, ali bih volio, da znam!  :-[

Djes kompa :) Nadam se da me znas sa BU - Amr_AlHallak < Banan sam  :'( Al je*e mi se (frankie supak :P)

Kompa, nije ni čudo Å¡to si banovan, kad Frankie-a nazivaÅ¡ Å¡up*om!  :-X

Vin, valjda mi naučit' neka osnovna pravila ovog Foruma, a doÅ¡ao sam takoÄ'er i da naučim skriptat (iako mi je to previÅ¡e komplikovano i hebeno)!  ???

'es ti dosao da se svadja's il ?  8)

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 16, 2012, 14:12:31 POSLE PODNE
'es ti dosao da se svadja's il ?  8)
Ti si taj koji je prvi poceo i ti pitas njega jel on dosao da se svadja?

Btw,dobrodosao,uzivaj i procitaj pravila ! :)

Jesi ti gl*p ? Ja samo kazem da sam banovan i nemoras se mjesat  ??? ??? ??? ???

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 16, 2012, 15:04:27 POSLE PODNE
Jesi ti gl*p ? Ja samo kazem da sam banovan i nemoras se mjesat  ??? ??? ??? ???

Zabrana pisanja 24h!

Konstantno vredjas, ne postujes pravila, spamujes, ako ne vidis u pravilima ovde smes imati 1 post a ne 3 i ne smeju biti uvredljivi !
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

[quote author=
Maki187 link=topic=40433.msg303902#msg303902 date=1331909667]
Dobrodosao :)

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 16, 2012, 15:04:27 POSLE PODNE

Bio si retard, i ostao si koliko vidim  ::)
[/quote]

Hvala ti, ali nemoj ni ti njeg da vrijeÄ'aÅ¡, dobićeÅ¡ i ti zabranu pisanja :D

Ovo mi je 3. post, viÅ¡e ne mogu odgovarat'!  :P

Zelim ti dobrodoslicu,zabavi se na forumu i ostani nam dugo :)