[Pitanje] Cam Hack, maknut heal i sat.. dok se snima

Započeo ★dknez15★, Mart 15, 2012, 18:08:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje je, dal neko zna kako ukoliniti naprimjer na CH dolje mi izlazi Croherze- imate forum itd... kako mogu to da maknem, na SA:SP ovdje ovaj radi:

http://www.youtube.com/watch?v=HkX6Ujgadsc

na minuti 4:20 pa na dalje..

a vidim kad neki snimaju, ne pojavljuje im se..

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

hvala, vidis na CH sa F7 mi se makne chat i heal, al na drugim serverima nece, i vidis kako da maknem ovo, jer ako hocu da snimam film il nes, vidis ostaje mi ovo od roleplay i ono od dolje :S

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

To ne možeš maknut. To je built-in server, jedino ako Dude (skripter CH-a) napravi komandu za micanje tih textdrawova.

Last nick: Paradox

da, znam to je samo primjer od servera, sto tako ima, ali ima druge sto i heal se isto nemoze maknut, a ovo sto snimaju neke servere, ne izlazi im to valjda koriste onaj virtual dub...
hvala  ;D