Zvuk ? :oo

Započeo SteXi.ılllı., Mart 14, 2012, 20:46:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne znam sta je ovo, kad pricam sa nekim na skype/ts itd.. kad sam u gta mnogo se jako cuje, ne znam do cega je, a kad ja pricam cuje se normalno, sve sam cacko, nzm do cega je :S
pomoc?

Jesi podesio u opcijama ?

EDIT: A i mozda imas dole mixer pa ti je jače u igricama i smanjeno u skypeu
Poslednja Izmena: Mart 14, 2012, 20:48:51 POSLE PODNE od Windfaker a.K.a Rokit Dog
Mapam besplatno!

Da imam mixer dole u opcijama, trebam tu nesto podesiti /

Koju vrstu sistema koristis ?
Ako je 7-ica mogu ti pomoci...:D

A jbg...
Ee a probaj uci u Skype i takodje u GTA..
I provjeri dole taj mixer, ja mislim da mora izbaciti, tako bar kod mene na 7-ici izbaci Volume kontrolu za npr svaki program koji je ukljucen.
Znaci dole mora biti nesto kao da smanjis ili pojacas odredjeni program, Provjeri dole.
Klikni desni click dole u desnom uglu znas vec di ti je ta mala ikonica od zvuka, klikni desni klik i vidi ima li ti nesto kao 'Open volume mixer'
Ako ima tu ti je sve :D

znaci sve zivo sam cackao i taj mixer, popizdeo sam :@ nervira me sto se drugima cuje zvuk igrice a nervira me da nemam zvuk :@

Ugasi komp,iskljuci zvucnike iz kompa,upali comp pa ga ugasi,ukljuci u komp zvucnike i upali komp

Problem je sto se ovo cuje kao da sam na zvucnicima a ja sam na slusalicama, zvucnici mi nisu upaljeni uopste. :S

Citat: [BU] SteXi.ılllı. poslato Mart 15, 2012, 13:51:16 POSLE PODNE
Problem je sto se ovo cuje kao da sam na zvucnicima a ja sam na slusalicama, zvucnici mi nisu upaljeni uopste. :S

Smanji na slušalicama i mixer stavi na sredinu(0)
Mapam besplatno!

U mixeru ima nesto, stereo mixer, ja to podesim na malo, ali kad pricam jako slabo se cujem, a kad sam ingame slabije se cuje nego pre. ne znam kako da sredim to :S

Edit: u mixeru imam:

Master Volume, CD Audio, Microphone, Wave, SW synth, A/V In, Mono IN, Line in
Jel moze da se napravi restore defaults sa zvukom?
Poslednja Izmena: Mart 15, 2012, 14:29:06 POSLE PODNE od [BU] SteXi.ılllı.