[MAP]Radovi na cesti

Započeo Jebes svima mater, Mart 14, 2012, 20:32:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stepenice vode kao folee ..... da se radnik popenje i pravi cjev komandom /me to ce biti u mom serw !!

Dobro je ali samo malo objekata 7/10

8/10 budi jos malo preciznij
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Djaba si se trudio  ;) Nesvidja mi se  :( Nije nista ulozeno truda.Samo si nabaco  :'(
0.0.0.1/10
BTW : Ako si znao da su neprecizne ograde sto ih nisi napravio ?!? Znas li ti koristiti CTRL+ALT+PAGE UP/DOWN I STRELICE ? Moras jos malo vjezbat mappat,ovo nije nikako dobro..Nebi ti preporucio da stavljas ovo na server upropastiti ces ga..;)
Poslednja Izmena: Mart 16, 2012, 08:35:27 PRE PODNE od sTrumFâ„¢

to sam za prijateljov serw mappo on je klinac :O !!! njemu se svidja!! 2-3 minute radio

Nije lose 5/10
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Ma odlicno odradjeno 4/10

.::USKORO ! Novi SAMP RolePlay Server ::.

pa i meni se svidja . super idea. 9/10

Dobar sam mapper ali sad mi se nesto zajeblo u MTA pa popravio sam !!ima jos mnogo mojih radova
Hvala na pohvalama!!
Mappam za nagradu na serveru!!
MIN:ADMIN LVL 4 !!

samo da znate da mi je se to pokvarilo i ne smatrajte me losim sad sam popravio!!

nenznam dal si pocetnik al nekako nije precizno, meni je teko isto bilo ;)

5,5/10

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić