Vase misljenje...BaySide RP

Započeo [RS]...Blackon...â„¢, Mart 13, 2012, 09:22:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako,nezz da pocnem praviti RolePlay mod na BaySide..Pa zelim cuti vas komentar..Isplati li se?
Postavit cu anketu....

vlado_plavsic

To jeste super mesto (Moje omiljeno) ali je premalo za neki dobar RP.Mozda kad bi prosirio na 2-3 sela okolo,to bi bilo dobro ali samo BaySide...

apsolutno da
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Vlado_Plavsic aka Plavša poslato Mart 13, 2012, 10:37:58 PRE PODNE
To jeste super mesto (Moje omiljeno) ali je premalo za neki dobar RP.Mozda kad bi prosirio na 2-3 sela okolo,to bi bilo dobro ali samo BaySide...

da to sam mislio na upadate prosiriti na Angel Pine i Fort Carson

Ja sam planirao isto napraviti RP mod u jednom selu i po meni to je idealna ideja jer kada je los santos potrebno je bas MNOGO igraca da bi se napunilo i fino igralo, ovako malo mesto solidan broj igraca i sve full :D
Poslednja Izmena: Mart 13, 2012, 10:55:55 PRE PODNE od dock

Samo ces trositi vrijeme,nea ti od toga nista.
[/center]

Slazem se sa crnim zvukom... Ne bih ti preporucio to  ;)
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

Pa da ti pravo kazem, bayside onakav kakav je mali za rp, skupilo bih se igraca na otvarnju brzo sve izvidili i otisli suvjek, jedino rjesenje je da pravis veliki update svaki dan, ja ti nebih preporucio da tu otvaras rp, osim ako nemulis napravit cudo u pawnu, bolje je napravi neki fun mode tu, i po vodi stavi neke zabave, u taj dio SA malo ko zalazi, ja ponakad volim otici u SP na onu planiu iznad da se zajebajem xD

Ne, nikako, ne voli baš puno ljudi toga, samo trošiš vrijeme !
Mapam besplatno!

U nekoj situaciji je to dobro , a u nekoj nije . . Jer svi su navikli na obican Rp mod (LS) :)
Poslednja Izmena: Mart 13, 2012, 15:12:02 POSLE PODNE od VinDieseLâ„¢

po meni ja mislim da bi se isplatilo  :)

Citat: VinDieseLâ,,¢ poslato Mart 13, 2012, 14:38:42 POSLE PODNE
U nekoj situaciji je to dobro , a u nekoj nije . . Jer svi su navikli na obican Rp mod (LS) :)

Nek se vise odviknu od retardiranog LS-a -.-" xD
Vise mi je pun k dosadan LS  ???

OD MENE DA

Citat: Cook poslato Mart 13, 2012, 22:02:15 POSLE PODNE
Citat: VinDieseLâ,,¢ poslato Mart 13, 2012, 14:38:42 POSLE PODNE

Nek se vise odviknu od retardiranog LS-a -.-" xD
Vise mi je pun k dosadan LS  ???

OD MENE DA

i meni je pomalo dosadio LS..ima jos komentara?

Kud ćeš policiju?fbi?swat?gsf?ballase? :S
Mapam besplatno!