Prodajem Blackberry 9500 storm povoljno

Započeo dane_1, Mart 11, 2012, 13:53:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prodajem BlackBerry 9500 storm

-OS 5.0-instaliran prije tjedan dana ,najbrži i najlakÅ¡i OS za blackberry ureÄ'aje
-U izvrsnom stanju,sve funkcionira
-U paketu dobijeÅ¡ :UreÄ'aj,punjač sa nastavcima,baterija,sluÅ¡alice,
Account na http://us.blackberry.com/ ,USB-kabel,knjige i upute,CD za lakše prebacivanje medija i aplikacija sa interneta na mobitel
Instaliran appworld na mobitel
-star godinu dana i slabo korišten.

Cijena je 500 kn,potreban mi je novac sto prije..Ako ima zainteresiranih neka se jave ovdje ili br mobitela 0977654440 .Hvala
Poslednja Izmena: Mart 12, 2012, 16:19:02 POSLE PODNE od dane_1

*REFRESH* Smanjena cjena na 500 kn ,odnosno oko 65 eura

De sliku
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Nisam kupac,ali moj predlog ti je da stavis na limundo(ne rekalmiram)

Mislim da moras da budes registrovan,i to ti ide na licitaciju tamo i ko da vise a i mozes da odustanes na kraju(bar mislim) ali se ti bolje raspitaj..

Citat: Glisa poslato Mart 12, 2012, 18:07:16 POSLE PODNE
Mislim da moras da budes registrovan,i to ti ide na licitaciju tamo i ko da vise a i mozes da odustanes na kraju(bar mislim) ali se ti bolje raspitaj..
reg sam se i dobio poruku na mob i nesto da ce me zvat ovo ono,nemam vremena a + jos srbija -.-' iz hr sam..tak da cu tesko nac kupca. jebiga

Citat: dane_1 poslato Mart 12, 2012, 18:08:44 POSLE PODNE
Citat: Glisa poslato Mart 12, 2012, 18:07:16 POSLE PODNE
reg sam se i dobio poruku na mob i nesto da ce me zvat ovo ono,nemam vremena a + jos srbija -.-' iz hr sam..tak da cu tesko nac kupca. jebiga

Njuškalo ili plavi oglasnik stavi .. A i teško ako češ nač kupca jer ti ekran baš i nije "YEA" :S
Mapam besplatno!

Sergio_Don

Bolje da si ga sredio (kupio novu maskicu, ekran) to sve preko ebay-a i prodas po visoj cijeni! Tako barem ja radim
To sve za 100kn a prodas za 800 kao novi
Poslednja Izmena: Mart 12, 2012, 19:54:47 POSLE PODNE od [BURPG] Don_Sergio