Sponzoriram SAMP server

Započeo SonyCo, Mart 09, 2012, 14:38:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam KGB-ov Hosting , imam i mod ali ga nemogu nikako ubaciti , pa eto ko hoce dam mu game panel nek ubaci mod i nek koristi ja samo da imam admina !!

.::USKORO ! Novi SAMP RolePlay Server ::.

Otvori ticket u panelu,i upload mod na www.2shared.com i reci da ti upload mod.

Nemoj bezveze da poklanjas nekom nesto sto si platio. ;)

Server IP: 193.192.58.82:7782
Forum: www.balkan-underline.info

ma ne radi mu server zato što mu nije scripta kako treba (dobio sam free server, pa sam ej ubacio, i vidio šta neće)!

adzo, cisto sumnjam da si ti znao da mu nes uradis, znam te sa BU, ja bi se iznenadio kad bi ti umeo da ubacis mod na panel  :D :D

uradi ovo sto je rekao partybreaker
Poslednja Izmena: Mart 09, 2012, 16:07:33 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Citat: Partybreaker poslato Mart 09, 2012, 14:42:07 POSLE PODNE
Otvori ticket u panelu,i upload mod na www.2shared.com i reci da ti upload mod.

Nemoj bezveze da poklanjas nekom nesto sto si platio. ;)
Mapam besplatno!

[quote author=
Maki187 link=topic=40033.msg300482#msg300482 date=1331305625]
adzo, cisto sumnjam da si ti znao da mu nes uradis, znam te sa BU, ja bi se iznenadio kad bi ti umeo da ubacis mod na panel  :D :D

uradi ovo sto je rekao partybreaker
[/quote]

nemoj da se vrijeÄ'amo! Ubacio sam njegov mod na SVOJ SERVER i ne radi! zato mu neće ni njegov, od KGB-a! neka filterscript-a ima neku greÅ¡ku, i ne može da je pokrene, i onda neće cijeli server!

ag prvo si trebio testat taj mod da vidis imali greski ako ima popravit i ubacit  :P

Momci probao sam i to da mi oni upload mod , ja editovo mod od CroMafie al ne radi sve fino udje al ence da dodje login sistem , et ako ima neko kakvu skriptu finu editovanu pa da po pola drzimo da bezveze ne pici hosting a placen ... Hvala vam

.::USKORO ! Novi SAMP RolePlay Server ::.

Pogledaj ti jel KGB prebacio servere na 0.3d ja kad sam kod njih kupio bio je 0.3c pa sam tiket poslao i radilo je sve.Posto oni nisu bas u toku sa sampom...
[/center]

Citat: [JG]Crni Zvuk poslato Mart 10, 2012, 14:07:53 POSLE PODNE
Pogledaj ti jel KGB prebacio servere na 0.3d ja kad sam kod njih kupio bio je 0.3c pa sam tiket poslao i radilo je sve.Posto oni nisu bas u toku sa sampom...

Verovatno je na 0.3d, nisu ni oni toliko neobavesteni, pre svega jer su najkvalitetniji balkanski hosting, a i pola servera nebi radilo sad xD

btw, izaso je 0.3e , a oni da neprebace na 0.3d  :D :D

proveri dal su svi plugini tu, da li neka FS smeta itd...