~Djuro~

Započeo J4€k, Mart 05, 2012, 15:32:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

J4€k

Evo ovako Djuro vidim da svu svoju konkurenciju gasis kako zapadni BS tako i sve servere koji su imali neku sansu za uspijeh. Ljudi ponekad trebaju motivaciju u zivotu , trebaju znati da su u necem uspjeli i da mogu ponovno uspjeti no ti im uskratis te zelje i naume . Ako covjek ne uspije s necim ovako "malim" onda se moze zamislit pa jel ja mogu uspjet uopce .Djuro da si od NPR . 100 servera sto si ih tu zabranio , Da si ih npr 50 pustio ja vjerujem da bi ih 10 u potpunosti uspjelo te bi ih barem 30 imalo stalne igrace sa kojima bi bili zadovoljni

Zamolio bih administraciju i moderatore da ovo ne brisu jer nikog tu ne vrijedam vec ukazujem na nepravilnosti koje se tu desavaju , brisanjem ove teme kao i svih prehodnih koje svjedoce lose stvari o Djuri i administraciji opcenito samo bih ste potvrdili ovo sto ja sad govorim.

Znam da cu vjerovatno dobiti BAN no vrijeme je igracima da se zapitaju s kim imaju posla i dali je ova zajednica zaista onakva kakvom se prestavlja ili je sve to maska .

Djuro Zar ti nisi htio uspjet sa CH i svim projektima opcenito sto si napravio. Zamisli sad sto bi ucinio da ti je propao CH . Da li bi ti ucio sve te napredne jezike i mislio da za sve ima mogucnosti , da sve moze uspjeti .
Zapitaj se

Ni jedan server odavde nije proteran bez razloga..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Raven poslato Mart 05, 2012, 15:32:52 POSLE PODNE
Evo ovako Djuro vidim da svu svoju konkurenciju gasis kako zapadni BS tako i sve servere koji su imali neku sansu za uspijeh. Ljudi ponekad trebaju motivaciju u zivotu , trebaju znati da su u necem uspjeli i da mogu ponovno uspjeti no ti im uskratis te zelje i naume . Ako covjek ne uspije s necim ovako "malim" onda se moze zamislit pa jel ja mogu uspjet uopce .Djuro da si od NPR . 100 servera sto si ih tu zabranio , Da si ih npr 50 pustio ja vjerujem da bi ih 10 u potpunosti uspjelo te bi ih barem 30 imalo stalne igrace sa kojima bi bili zadovoljni

Zamolio bih administraciju i moderatore da ovo ne brisu jer nikog tu ne vrijedam vec ukazujem na nepravilnosti koje se tu desavaju , brisanjem ove teme kao i svih prehodnih koje svjedoce lose stvari o Djuri i administraciji opcenito samo bih ste potvrdili ovo sto ja sad govorim.

Znam da cu vjerovatno dobiti BAN no vrijeme je igracima da se zapitaju s kim imaju posla i dali je ova zajednica zaista onakva kakvom se prestavlja ili je sve to maska .

Djuro Zar ti nisi htio uspjet sa CH i svim projektima opcenito sto si napravio. Zamisli sad sto bi ucinio da ti je propao CH . Da li bi ti ucio sve te napredne jezike i mislio da za sve ima mogucnosti , da sve moze uspjeti .
Zapitaj se

gluposti pricas decko, nitko nije bez razloga zabranjen ovdje... to sto se ljudi ne mogu pridrzavati pravila ove zajednice je iskljucivo njihov problem. Nitko ne mora biti ovdje, niti mu treba ova zajednica da uspije, niti je ikad nekome donijela ova zajednica igrace, bs ne sluzi kao mjesto za reklamiranje vec za ucenje skriptanju za samp servere.

Vidim da su i tvoji komentari na razini djece kojoj je po tvojim neargumentima nanesena ogromna nepravda. Niti tebe ili nekoga drugoga ovdje netko drzi pa stoga mozes ici gdje zelis, a pokazalo se samo kolika je ozbiljnost zajednica koje nas kopiraju, sve sama djeca koja ustraju cak po tjedan dana u necemu...

dovidjenja!