SA-MP 0.3e RC client/server

Započeo NoFear, Mart 05, 2012, 14:38:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Update!

SA-MP 0.3e RC4 client/server
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

sviÄ'a mi se ovo sa textdraw-om, to cu iskoristit ;)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Prebrzo,mogli su joÅ¡ malo sačekat'...  :)
Ne igram SA:MP vise..

SA-MP 0.3e RC5 client/server

Ovo uvezi per player text drawowa mi je dobra ideja ali i dalje je moguce to uraditi na isti nacin bez tog dodatnog koda. Ali ajde bar smo dobili olaksavajucu okolnost.
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

Citat: Armin44 !GF! poslato Mart 22, 2012, 15:36:36 POSLE PODNE
Mogu oni i bolje :P
Ali svida mi se ovo za lisice...!
a sta to sa lisicama?  ::)

â–º USKORO â—,,
•Reg/Log System [100%]•House System [80%]•Bizz System [50%] •Ownership system [90%] •Admin System [90%] •GM System [0%] •Stats System [100%] •Jail System [90%] •Job System [70%] •Event System [40%] •Bank System [60%] •Org/Mafije [35%] •Donator System [10%]
I najveci talenti gube se u neradu, zato nemoj traziti izgovor da ne znas nego naÄ'i resenje!

Ovi iz SA:MP-a su definitivno zaboravili da SA:MP nisu samo RP serveri, sta ce koj djavo slusalice, lisice i ostale sitne glu*osti umesto da dodaju neke objekte za stunt kao u 0.3c
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ma nikada da dode do onoga sta je bitno samo okolisaju i stavljaju sitnice i gl....
Volio bi da napravi sve tipke GetPlayerKeys .
Ali opet dobro je sto barem nesto rade ...
Poslednja Izmena: Mart 25, 2012, 15:15:23 POSLE PODNE od [TG:RP]$--L84S--$

Quilound_Williams

ricken

Citat: Quilound_Williams poslato Mart 25, 2012, 16:04:35 POSLE PODNE
nije nesto meni je bolji 0.3d :D
Kad si tako pametan de mi reci koja je razlika i pocemu je bolji ?

Update bilo cega se radi sa ciljem da bih se vec postojece poboljsalo i unapredilo, zato nemojte srat, sve sto je prije bilo bit ce i sad, isto ili samo bolje nikako losije tako da update nemoze biti los i update-i su pozeljni da budu sto cesce jer tako sveukupna cjelina napreduje....

Citat: Gotti747 poslato Mart 24, 2012, 10:07:57 PRE PODNE

Ovi iz SA:MP-a su definitivno zaboravili da SA:MP nisu samo RP serveri, sta ce koj djavo slusalice, lisice i ostale sitne glu*osti umesto da dodaju neke objekte za stunt kao u 0.3c

Jbg valjda ce biti nesto tokom sljedecih updateova, al sto se tice za RP servere client je super  :)

Dobar je,ali pola servera,znam barem 3 sta su jos na 0.3c,neznam sta mijenjaju stalno,sta ce toliko updateova!