[GAMEMOD]LifeStyle

Započeo MT3 bolinx, Mart 01, 2012, 22:50:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Eagle Luka poslato Mart 15, 2012, 21:11:23 POSLE PODNE
Citat: Eagle Luka poslato Mart 15, 2012, 21:10:26 POSLE PODNE
E ovako ja mislim da je problem do junkbustra posto mi u server log pokazuje WARNINGE kod junkbustera da nesto zeza

[junkbuster] [WARNING!]
[22:49:09] [junkbuster] JunkBuster is not used in gamemode or OnGameModeInit returns 0.
[22:49:09] [junkbuster] Make sure you use JunkBuster.inc in your gamemode. If you want to
[22:49:09] [junkbuster] use JunkBuster in filterscripts, too, include  JunkBusterFS.inc in
[22:49:09] [junkbuster] your filterscript.
[22:49:09] [junkbuster] It's recommended to include JunkBuster.inc in your gamemode

Jao cekaj sad cu nesta probat pa vam javim rezultate, znam da sam nesto mrdo oko toga

Ja neznam skriptat pa sam isntall mod da se malo igram u njemu, ono da editam sta malo da se naucim skriptat, ono samo mjenjam texove za sad, xD

sch

*

Game Mod je extra Editovan,posebno početak si odradio vrh,onaj tut i register,sviÄ'a mi se,i dosta je dobro Editovan :) Pohvala!
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Eagle Luka

Popravio sam neke od bugova, ubacio sam oruzarnice u sve intove banda/mafija i organizacija(pd,swat,fbi),novi izgled /stats-a,od sada se license (oruzje,pecanje,letenje,plovidbu) kupuju u vijecnici!

Radim:
-Novi sistem kuca
-sistem vikendica
-sistem stanova

jos nesta?  ::)

Cook, a kad će update? Za nekih tjedan dva?  ;D
Mapam besplatno!

Eagle Luka

A reci ti meni koji ce ti taj update kad server pada ,msm nema ga logike raditi.

Citat: Eagle Luka poslato Mart 19, 2012, 16:15:51 POSLE PODNE
A reci ti meni koji ce ti taj update kad server pada ,msm nema ga logike raditi.

Pa možda u updateu popravi to  ::)
Mapam besplatno!

АА mnogo je loso ovo kad izagem opet moram da se registriram i kafic kod Spawna nesto ne mi se sviga ali OK 9/10 :D popravi taj kafic obavezno :D malo je kriv :S i to  da ti zacuva acc :D !

Pa igraj 3min da ti se račun napravi :O
Mapam besplatno!

Eagle Luka

e
Poslednja Izmena: Mart 19, 2012, 16:52:02 POSLE PODNE od Eagle Luka

pa imas /odjavisve(za admina) /odjavi(za igraca) popravit cu to da brze sacuva acc! Kafic je namjerno napravljen onako u krivo ;)

Eagle Luka

A kako da neko bidi id kola,motora i to?

Eagle Luka

Zna li neko kako da namestim da mi se vidi slika kao potpis samo mi se viid web adresa?