MTA sa 0.3c objektima = DOWNLOAD

Započeo Otisao s Foruma!, Februar 29, 2012, 14:37:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Moze na 0.3d mod gdje hoces samo se konvertuju drugacije imas TuT na forumu kako da ih konvertujes.

Evo ti TuT kako da ih konvertujes kad izmapas KLIK
Poslednja Izmena: Mart 02, 2012, 17:22:13 POSLE PODNE od ¢fg™'87
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Anoo

i nema mnogo lepe objekte  :D ja izmapam nesto taman da idem save ono se iskljuci MTA zeza me   :D :D

E moze te li mi rec kako da ga raspakujem i kako da ubacim to nzm kako citam a ne kapiram :D

Balkan Underground Leader The Red Brigade

Najbolje bi bilo da neko napravi video tutorijal !!
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Jbt nemogu se snac  :o
EDIT:
Ljudi pomagajte sjebah nestoovamo objasnite mi malo bolje ako ikao mozete na PM nagrdih MTA  :'( :'(
Poslednja Izmena: Mart 03, 2012, 22:40:34 POSLE PODNE od |BU|Mr. Richard

Brate ovo stvarno nesto nije uredu ja kada sam sve uradio instalirao MTA prebacio 4fajla i udjem u MTA i uspjeo sam da udjem ali sam cekao jedno 10min i uspjeosam uci nasao sam objekte sve je uredu samo odjednom se nesto desilo i nisam nista vidjeo stisnuo sam esc i opet map editor i stalno mi izbacuje onaj problem kao kod ovih

Nez stvarno staje problem meni radi sve ok.  8)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Meni hitno trebaju 0.3c objekti ako mozes da saznas u cemu je problem nije moguce da je do mene a radilo mi sve  >:( >:(

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=30746.0 a sta je ovo ?! Samo prekopiras faljove iz ovog u mta 1.3 :S i sto stavljate by cfg i to kada je od mta  :( glu*ost  ???

Nije mta nego neznate da ins ja taj koristim isti je kao i svaki.
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

sada ti kazes da sam ja glup pa neznam da instaliram mta e brate nisam ja kriv sto ti nisi dobro urdio

Mo ze li neko da to snimi ili u detalje da objasni ja se ne mogu snac evo citav mjesec  >:(

Brt lagano je skontaces.xD  8)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz