Omsi bus simulator

Započeo armada1987, Februar 27, 2012, 17:09:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Dali netko igra ovu igricu? jeste li je probali igrati? Posjetite forum na kojem mozete pronaci tutorijale modove i sve sto vam je potrebno za omsi http://www.omsisimulator.smfnew.com/index.php , hvala.

Paco

Mozes mi na PM dati download te igrice i da li mi moze imam 512 rama i 128 grafu
Poslednja Izmena: Februar 27, 2012, 17:26:00 POSLE PODNE od ρα¢σ ѕιχχ

Imas na tom forumu sve... i download i ostalooo, poslat cu ti link.

Ja sam igrao jedno vrijeme euro truck simulator . Mogu ti reci da je dobra. A za bus ne znam , takodje i meni posalji link za download na PM.

Posjetite forum... tamo imate sve... mada su jos neki podforumi u izradi ali vise manje imate sve.. od tutorijala do modova... hvala na razumijevanju :)

Preko moba sam sad . Je li singleplayer ? Ako ne  zna li neko moze li se otvorit server za ovo ?

Mislim da ti naslov govori sve Bus Simulator, a zapravo ovako: Ti si vozac busa prevozis putnike imas dosta opcija i dosta je zahtjevna igra, bez modova igrica nije bog zna Å¡to ali postoje mape i busevi (modovi) tako dobri da oni prave uzivanciju u toj igri... kazem vam sve detalje potrazite na http://www.omsisimulator.smfnew.com

moja preporuka da predjes na placenu domenu! :)
Dobra ideja ali nema mnogo ljudi koji to igraju..
Ja sam iz Srbije na primer... Bolje da si stavio neke Balkan stvari i tako to. To ti je moj savet za povecanje broja clanova :D

Citat: [TL:RP] sTrumF poslato Februar 27, 2012, 18:19:24 POSLE PODNE
trazi mi neki code serial itd  >:(

Rekoh ti pogledaj forum

Citat: Milančeâ,,¢ poslato Februar 27, 2012, 18:33:18 POSLE PODNE
moja preporuka da predjes na placenu domenu! :)
Dobra ideja ali nema mnogo ljudi koji to igraju..
Ja sam iz Srbije na primer... Bolje da si stavio neke Balkan stvari i tako to. To ti je moj savet za povecanje broja clanova :D

jako dobra ideja... ali za pocetak sam stavio ovako... na forumu pise sve pod "Pravila foruma i o forumu" nesto sam kao stavio "buducnost" da napisao sam planiram uzet domenu ako bude aktivnih korisnika :)

Volim da igram takve igrice :) . . Mozda cu da skinem pa da se zabavimo malo :P

Dolazim na forum, obozavam simulacije, narucito voznje buseva, cini mi se da sma jednom hteo OMSI da probam da igram, al mi ej komp tad bio preslab, poseticu vas  ;D

Ndam se da ima zglobnih buseva  ;D

btw, preporucujem ti da uzmes barem .info domen, on ti je 2 evra... i da uzmete host, jer je ovaj free host uzasno spor
Poslednja Izmena: Februar 27, 2012, 19:16:50 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Citat: VinDieseLâ,,¢ poslato Februar 27, 2012, 18:57:59 POSLE PODNE
Volim da igram takve igrice :) . . Mozda cu da skinem pa da se zabavimo malo :P
Slobodno, btw link za download na forumu "instalacija omsija"

[quote author=
Maki187 link=topic=39294.msg294197#msg294197 date=1330365955]
Dolazim na forum, obozavam simulacije, narucito voznje buseva, cini mi se da sma jednom hteo OMSI da probam da igram, al mi ej komp tad bio preslab, poseticu vas  ;D

Ndam se da ima zglobnih buseva  ;D

btw, preporucujem ti da uzmes barem .info domen, on ti je 2 evra... ;)
[/quote]

Hvala, ja isto obozava buseve... a vidjet cemo kako bude islo s aktivnim korisnicima, pare nisu problem para nema :P salim se... vidjet cemo kako ce se sve odvijat :)