Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

slobondo mi na laptopu 25 gb od 250gb ahah
xD :D

Pozdrav, ima neko Cyber GameMod za download,hvala.

Jel ima neko ovaj mod http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=40994.0 ... Ako ima jel moze da mi posalje tj. da uploada ?

Moze ko ukratko mi pokaze za ove 0.3d kapije, ukratko :$

if (strcmp("/raceo", cmdtext, true, 10) == 0)
    {
    if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 2)
    {
    MoveDynamicObject( racegate2 ,-1266.6687011719,-566.58264160156,11.663707733154, 1)//otvoreno
}
return 1;
}

racegate2 = CreateDynamicObject(991,-1266.6687011719,-566.58264160156,13.313694000244,0,0,0)//zatvorena

Ubacio sam incognito streamer 2.6
Poslednja Izmena: Mart 29, 2012, 16:25:28 POSLE PODNE od [OG]undeR.

Tko se joÅ¡ fura na mene osim SpaMastera i Nxidze ? hahah  :D

Citat: crozzer poslato Mart 29, 2012, 19:11:07 POSLE PODNE
Sta mislite momci uspjeva li jos RP na Balkanu ?

bezveze pitas...uspijeva..doci ce dan pada rp i dizanja fr ili dm i ostalih

Citat: |CA:RP|Woozie poslato Mart 29, 2012, 19:43:10 POSLE PODNE
ma nikad RP da dosadi ;) rp 4ever

Pff...

Inace, ako pogledate ostale zemlje, videcete da je u mnogima Freeroam/Stunt/DM itd mnogo igranije nego RP, na primer, Rumuni imaju par server koji imaju 200+ igraca a stunt/dm/freeroam su serveri, Nemci su imali dosta dobrih stunt servera, bas kao i Amerikanci (Awesome Stuntages, Impulse99 itd...), Holandjani ( The Fake..), Englezi (AdrenalineX, najbolji Race server na svetu) itd...
Jedino mi iz ex-Yu imamo 2 servera koja dnevno imaju 200-300 igraca, jos 2-3 sa 100+ itd... A stunt ni jedan, cak me ne bi cudilo da je za ex-Yu stunt servere rekord moj CH Freeroam koji aktivno nije radio ni mesec dana i imao je cini mi se 40-tak igraca.

Verovatno zbog toga sto smo odrastali gde jesmo i u krivo vreme, pa ono sto nemam ili nismo imali u RL-u pokusavamo da ostvarimo ovde na igrici, ne znam..

Ja se razmisljam da krenem da radim na univerzalnoj skripti kao sto je AdrenalineX ima, race mod sa Freeroam dodacima..
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

the fake najjbolji freeroam server ikad :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg309290#msg309290 date=1333044267]
the fake najjbolji freeroam server ikad :D
[/quote]

Da, ja sam tamo dosao cini mi se 2007 godine, ili 2008., godinu-dve nakon osnivanja, server nastao odmah posle nastanka SA:MP-a, tamo smo ja i PanameR dugo igrali zajedno, tacnije secam se da si ti povremeno odlazio sa servera, ali ja sam uvek tamo igrao dok se nije zatvorio, mnogo mi nedostaje taj server, videcu da okupim stare igrace, vec imam neke na facebooku, Kya, Guedesa itd.. pa da otvorimo neki nalik njemu kad vec tse i sjaaq nece opet da pokrenu The Fake, videcu samo sa Guedesom ako i dalje mapuje :)
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Nemozes porediti tamo neke zemlje sa nasima,recimo ruski serveri imaju preko 500 redovnih igraca,a razmisli koliko je populacija stanovnistva u rusiji??

Citat: |Woozie| poslato Mart 29, 2012, 21:26:39 POSLE PODNE
Nemozes porediti tamo neke zemlje sa nasima,recimo ruski serveri imaju preko 500 redovnih igraca,a razmisli koliko je populacija stanovnistva u rusiji??

Ne razumem te bas najbolje, vecina tih ruskih servera fejkaju igrace, takodje, kao sto sam naveo Rumunske servere, oni ih imaju par stunt/dm/freeroam sa par stotina igraca, pa Rusi nemaju toliko stuntova, i one sto imaju sa vise stotina igraca koji nisu fejkani su uglavnom RolePlay serveri, a sve ex-yu zemlje (necu da navodim sve zemlje posebno jer u sa:mp svetu uglavnom se predstavljamo pod imenom "Balkan" nego pod imenima nezavisnih drzava) imaju vise stanovnika od jedne Rumunije, a i dalje nemamo ni jedan server sa vise igraca koji nije RolePlay

imam i ja par koji su igrali na the fake-u

lobox (tomislav) mario_mikulin , onda ivana ona zenska :D

josip_jozle , alen_basic ,  sve ih imam na fejsu :D

neki su mi cak susjedi :D

a ja sam otiso sa the fake-a cim se balkan mafia otvorila 2009
Poslednja Izmena: Mart 30, 2012, 08:30:16 PRE PODNE od [BR]panameR.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: [GN]SpawneR poslato Mart 30, 2012, 10:03:14 PRE PODNE
Ako smem da pitam sta tamo kod vas znaci fejkati?
znaci da sa jednog IP-a ulazi vise igraca , to jest ti igraci nisu pravi i uvijek im je ping isti