Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BUL]Mr.Gagi poslato Mart 05, 2012, 12:24:58 POSLE PODNE
Ako neko ne prati samp forum:
SA:MP 0.3e RC verzija

Vidio sam. :)

Sad će se bugovi neki popraviti i doći će neke nove funkcije i mogućnosti. Kao npr., u SetPlayerCameraLookAt ćemo sad moći staviti i da se kamera pomakne (kao MoveObject) na odreÄ'enu poziciju.
:)

Last nick: Paradox

Momci kako se zove mod koji koriste skoro polovina servera,kao Balkan Nations?
Uskoro otvaranje Yugoslavia RolePlay-a.
Forumhttp://yugoslavijaroleplay.createaforum.com/index.php

nije lose samo neznam sta je ovo sa verzijama?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Panamer mozes li mi ti reci?

Ljudi šta se nešto zbrisalo? Fali mi ~600 postova. Sad ste me zeznuli više nisam GodFather....

Citat: Tomy_Hernandez poslato Mart 05, 2012, 15:01:56 POSLE PODNE
Misliš GodFather edit?

Citat: Tomy_Hernandez poslato Mart 05, 2012, 14:18:00 POSLE PODNEAma bre tu komandu da skinem,da ne kucam nista za paljenje auta -.-
pa obrisi cijelu komandu

Citat: Luigi poslato Mart 05, 2012, 14:47:43 POSLE PODNE
ok hvala! sad sam obriso cijeli forum ko bo briso tisuce postova :( valja sve ponovo radit
nisi se trebao zezat s time,imas pod banom,tj. kod zabrana kad ides banat korisnika,da mu odmah i postove pobrišeš :D

Citat: Nik Delgad poslato Mart 05, 2012, 15:11:32 POSLE PODNE
Ljudi šta se nešto zbrisalo? Fali mi ~600 postova. Sad ste me zeznuli više nisam GodFather....
postovi u glavnom razgovoru se ne broji,sad se napravio novi pdf gdje se postovi ne broje :D

OT: nisam se nadao da ce tako brzo izac 0.3e :D

Ovo je super ideja za GL to je trebalo davno da se uradi.
Radim na dva projekta drugi pocinjem danas.
Prvi je onaj panel koji ste vec videli, a mozda i ne.
A drugi je vizuelno spajanje dva servera u 1, ko zna mozda bude i vise :D Samo sto sa tim salje i prima jakoo puno paketa izmedju servera tako da bi max broj igraca ta dva servera trebao biti 20. Teorijski radice  :D
Poslednja Izmena: Mart 05, 2012, 15:18:33 POSLE PODNE od NoFear
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 05, 2012, 15:12:20 POSLE PODNE
Citat: Tomy_Hernandez poslato Mart 05, 2012, 15:01:56 POSLE PODNE
Misliš GodFather edit?

Citat: Tomy_Hernandez poslato Mart 05, 2012, 14:18:00 POSLE PODNEAma bre tu komandu da skinem,da ne kucam nista za paljenje auta -.-
pa obrisi cijelu komandu

Citat: Luigi poslato Mart 05, 2012, 14:47:43 POSLE PODNE
ok hvala! sad sam obriso cijeli forum ko bo briso tisuce postova :( valja sve ponovo radit
nisi se trebao zezat s time,imas pod banom,tj. kod zabrana kad ides banat korisnika,da mu odmah i postove pobrišeš :D

Citat: Nik Delgad poslato Mart 05, 2012, 15:11:32 POSLE PODNE
postovi u glavnom razgovoru se ne broji,sad se napravio novi pdf gdje se postovi ne broje :D

OT: nisam se nadao da ce tako brzo izac 0.3e :D

Pa ne znam brate zato i pitam,znaci GodFather se zove? :)

bilo ih je puno i resetaju po forumu kao nenormalni -.- jednostavno obriso i jbg sad.. mogu sjest i plakat ili napravit ponovo al uzimam ovu drugu opciju :D

Citat: Luigi poslato Mart 05, 2012, 15:19:19 POSLE PODNE
bilo ih je puno i resetaju po forumu kao nenormalni -.- jednostavno obriso i jbg sad.. mogu sjest i plakat ili napravit ponovo al uzimam ovu drugu opciju :D
Probaj ovaj mod.
Ne bi' sada da padam kada sam stigao dovde...
Sta god da se desi , zauvek ostacu ovde
Ostacu ovde...Zauvek ostacu ovde...
Ne zelim nigde da odem ... Jer najlakse je uspeti al najteze je ostati covek !!!

Citat: Tomy_Hernandez poslato Mart 05, 2012, 15:04:46 POSLE PODNE
Panamer mozes li mi ti reci?
da znam reko bi sam sebi onda xD
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Poslednja Izmena: Mart 05, 2012, 15:37:30 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Luigi poslato Mart 05, 2012, 14:12:47 POSLE PODNE
:O dosli mi neki stranci jutros na forum dok nije bilo nikog i napravili mi u svakoj temi bar po 500 postova o nekim stranim lijekovima -.-" jel ja tu sta mogu? imam domenu se to moze tuziti??

To ti se zovu botovi i ne nemožeš niti trackati niti otkriti tko je iza toga.