Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 20, 2012, 20:28:22 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Mart 20, 2012, 20:15:20 POSLE PODNE
Citat: [CE]Don Conell poslato Mart 20, 2012, 20:09:03 POSLE PODNE
smurf sta ti tolko spamas ?
Citat: sTrumFâ,,¢ statistikaUkupno vremena provedeno online:2 dan(a), 16 sat(i) i 15 min.
Ukupno Postova:370 postova
Ukupno Otvorenih Tema:44 tema
Broj kreiranih Anketa:1 anketa
Broj glasova u anketama:12 glasova

Citat: [CEDon Conell statistika]Ukupno vremena provedeno online:5 dan(a), 8 sat(i) i 8 min.
Ukupno Postova:182 postova
Ukupno Otvorenih Tema:19 tema
Broj glasova u anketama:9 glasova

Rekli smo koliko puta da nema rasprave o statistikama i postovima, sledeci put zabrana pisanja!

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 20, 2012, 20:02:37 POSLE PODNE
[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg305856#msg305856 date=1332253605]
Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 19, 2012, 23:42:22 POSLE PODNE
Evo,bas citam zadnjih 4-5 stranica,vidim da je bilo nekoliko zabrana pisanja, nekoliko opomena,a preeevise spama.

Ajd mi recite zasto volite spamat ?
Toliko postova koji nemaju veze s vezom,a ipak su postani. :S
isto tako i ovaj tvoj je post spam, jer su to vec 4-5 lik-a napisali...
nediraj Seagal-a :)

mnogo se ubacujes veruj mi ;)
a i ti gotti dosadio si mi vise ;)
[/quote]

Nista te nisam pitao, ako sam ti dosadio imas gore desno dugme "Odjavi se", ionako imas 2 zuta kartona i da sam normalan do sad bih ti dao permanent jedno 50 puta ali ti popustam ;)

Poster samo za nas sampovce :D :D

Poslednja Izmena: Mart 20, 2012, 20:32:14 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Mart 20, 2012, 20:30:41 POSLE PODNE
Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 20, 2012, 20:28:22 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Mart 20, 2012, 20:15:20 POSLE PODNE
Citat: [CE]Don Conell poslato Mart 20, 2012, 20:09:03 POSLE PODNE
smurf sta ti tolko spamas ?
Citat: sTrumFâ,,¢ statistikaUkupno vremena provedeno online:2 dan(a), 16 sat(i) i 15 min.
Ukupno Postova:370 postova
Ukupno Otvorenih Tema:44 tema
Broj glasova u anketama:12 glasova

Citat: [CEDon Conell statistika]Ukupno vremena provedeno online:5 dan(a), 8 sat(i) i 8 min.
Ukupno Postova:182 postova
Ukupno Otvorenih Tema:19 tema
Broj glasova u anketama:9 glasova

Rekli smo koliko puta da nema rasprave o statistikama i postovima, sledeci put zabrana pisanja!

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 20, 2012, 20:02:37 POSLE PODNE
[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg305856#msg305856 date=1332253605]
Citat: |W| Seagalâ,,¢ poslato Mart 19, 2012, 23:42:22 POSLE PODNE
Evo,bas citam zadnjih 4-5 stranica,vidim da je bilo nekoliko zabrana pisanja, nekoliko opomena,a preeevise spama.

Ajd mi recite zasto volite spamat ?
Toliko postova koji nemaju veze s vezom,a ipak su postani. :S
isto tako i ovaj tvoj je post spam, jer su to vec 4-5 lik-a napisali...
nediraj Seagal-a :)

mnogo se ubacujes veruj mi ;)
a i ti gotti dosadio si mi vise ;)

Nista te nisam pitao, ako sam ti dosadio imas gore desno dugme "Odjavi se", ionako imas 2 zuta kartona i da sam normalan do sad bih ti dao permanent jedno 50 puta ali ti popustam ;)

Poster samo za nas sampovce :D :D

[/quote]
nebi ja zbog tebe Odjavi Se ma sta god da bio !

strunfu, ti kazes da je gotti dosadan, a ti si vec dosadio i Bogu i svima, nerazumijem kako roditelji mogu sa tobom zivit ja bi poludio
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Smorio si me vise kao i svakog na ovom forumu sto samo pametujes ovde i umisljas da si neko, spamujes gore od Paca i svadjas se samo i ubacujes se (doduse on se nije svadjao a bio je i malo pametniji i stariji od tebe), dobio si jedno 30zabrana pisanja i banova i ti ne prestajes, opominjali smo te ali neces da slusas, steta sto nista ne razumes sa svojih 9-10 godina koliko vec imas

Muka mi je vise da brisem tvoje zabrane pa da ti stavljam nove da bi se opametio, ovu ti necu brisati, pozdrav :)

Permanent

Poslednja Izmena: Mart 20, 2012, 20:46:51 POSLE PODNE od Gotti747
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

mogu ;) nikad se nesvadjam s njima jer sam cijeli dan za kompom :) skola/komp komp/skola :)
http://www.youtube.com/watch?v=5gYksFjP8DY

Par dana samo posmatram ovaj forum i mogu reć' da se većim djelom slažem sa Gottijem...Å trumf samo spama al' ajd' da su to barem neki "normalni" postovi već je to sve bože pomoz', nema veze s' mozgom...A forum je postao sve samo ne za SA:MP...TuT-ove  slabo ko piÅ¡e(čitaj niko),FSove takoÄ'er GMove izbacuju ali većinom je to sve na isti fazon..SuÅ¡tina je da neki ljudi kao Å¡trumf vide ovaj forum kao mjesto za zajebanciju i spam a ne kao mjesto za učenje skriptanja ili eventualno reklamiranje nekog servera itd..Jednim dijelom je je kriva i administracija jer je dosta blaga prema ovoj sorti...Ugl. stvar je u tome da svijet viÅ¡e i nezna Å¡ta je bit' ovog foruma. :)

P.S. " Upozorenje - dok ste pisali poruku poslana su 4 nova odgovora. Vjerojatno želite dopuniti svoj post."
Ne igram SA:MP vise..

Citat: Sineša poslato Mart 20, 2012, 20:48:19 POSLE PODNE
Par dana samo posmatram ovaj forum i mogu reć' da se većim djelom slažem sa Gottijem...Å trumf samo spama al' ajd' da su to barem neki "normalni" postovi već je to sve bože pomoz', nema veze s' mozgom...A forum je postao sve samo ne za SA:MP...TuT-ove  slabo ko piÅ¡e(čitaj niko),FSove takoÄ'er GMove izbacuju ali većinom je to sve na isti fazon..SuÅ¡tina je da neki ljudi kao Å¡trumf vide ovaj forum kao mjesto za zajebanciju i spam a ne kao mjesto za učenje skriptanja ili eventualno reklamiranje nekog servera itd..Jednim dijelom je je kriva i administracija jer je dosta blaga prema ovoj sorti...Ugl. stvar je u tome da svijet viÅ¡e i nezna Å¡ta je bit' ovog foruma. :)

P.S. " Upozorenje - dok ste pisali poruku poslana su 4 nova odgovora. Vjerojatno želite dopuniti svoj post."

Bas tako, mada ne znam zasto si mu pisao :D

Citat: sTrumFâ,,¢ poslato Mart 20, 2012, 20:47:41 POSLE PODNE
mogu ;) nikad se nesvadjam s njima jer sam cijeli dan za kompom :) skola/komp komp/skola :)
http://www.youtube.com/watch?v=5gYksFjP8DY

Eto ako ti je ovo bio posao sad imas samo skolu posto si upravo dobio otkaz bez mogucnosti vracanja na posao, cudo da si brzi od mene pa si stigao da napises jos nesto pre nego sto ti urucim ispisnicu :D

Mr.Gagi

FS ja pisem, a i radim novu FS ali ovde nista vise ne objavljujem :P

Potpuno se slazem, a sto se tice strumfa, on je poseban slucaj jos sa BU servera, neki se nikad nemenjaju, rtrd bio, rtrd ostao, ja bi njemu dao vecnu bananicu i ovde i na bu (mada je tamo vec ima :D )

Inace slazem se sa Gagijem, mnogi pisu FS, al nije zanimljivo objavljviati ovde, jer su ugalvnom balkanci nezahvalni, i onda zasto bi im iko objavio ikakvu FS ?

Citat: Gotti747 poslato Mart 20, 2012, 20:49:59 POSLE PODNE
cudo da si brzi od mene pa si stigao da napises jos nesto pre nego sto ti urucim ispisnicu :D

ÄŒuj, ipak cijeli dan na kompu..  :D

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg305544#msg305544 date=1332168911]
Citat: [PG] • Xavi • poslato Mart 19, 2012, 14:22:46 POSLE PODNE
[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg305282#msg305282 date=1332101653]
cini mi se da sam ja jedini ostao ovdje na forumu sa stare balkan mafie?!? :D

btw neznam oce li biti sta od toga, ali trazim lika koji odlicno zna njemacki za projekt trojezicne skripte :D

Znam ja njemački 5.0 prosjek u informatičkoj Å¡koli ..  :-\

lol a ides 4 razred...
hahahahha

Od kad to ? Tebi se pomješalo ili koji ku*ac?
Mapam besplatno!

Sta nebi imo, i 2 :D Samp niti neigram viÅ¡e tolko da doÄ'em ovde posetim malo i odo :D
Mapam besplatno!

Citat: [CE]SpawneR poslato Mart 21, 2012, 17:44:59 POSLE PODNE
Necu da pametujem ovde, nego momci imate li vi devojke skola ovo ono ili samo SAMP?
Ovakve najvise mrzim..
Sta sada dolazis ovdje i pricas gluposti?
Kao ti si taj zajebani decko pa si dosao na samp forum da se pokazes...

Daj vise smirite se svi...zadnjih 20 strana u glavnom razgovoru mozda ima 5 normalnih postova....
a to se siri i po citavom forumu...
Ovaj glavni razgovor treba ukinuti,nikakvu svrhu nema...
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

Citat: [CE]SpawneR poslato Mart 21, 2012, 17:44:59 POSLE PODNE
Necu da pametujem ovde, nego momci imate li vi devojke skola ovo ono ili samo SAMP?
neces pametovat a pametujes :D
btw men je vise dosta ove osnovne
jbt lik dns pod HRV se javi , dobije jedva 2 i pocne plakat i molit da ga jos pita
nemog docekat srednju jer mi je vise dosta ovog ...