Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: HITMAN poslato Februar 29, 2012, 14:18:01 POSLE PODNE
I šta bi? Jel' ga srušio ? :D
pojo je govno ;) mslm ban
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: !вÑ"!Ñ•Ñ"уzιι¢нâ,,¢ poslato Februar 29, 2012, 12:59:20 POSLE PODNE
Citat: [BC]LizardYEYE aka Mr.Ryder poslato Februar 29, 2012, 12:52:16 POSLE PODNE
Ko je spusio bananu ? :D

Paco xd
Znas li ti koliko sam se ja smejao kad' sam ti video potpis?Dzabe si dao dole kod za sliku kad' je niko sem tebe nece staviti,inace...Sta se brines za njega,sigurno on moze da unbana sam sebe,ipak je on haker ! :)
Poslednja Izmena: Februar 29, 2012, 15:01:03 POSLE PODNE od Nxidza

Citat: Nxidza poslato Februar 29, 2012, 15:00:34 POSLE PODNE
Citat: !вÑ"!Ñ•Ñ"уzιι¢нâ,,¢ poslato Februar 29, 2012, 12:59:20 POSLE PODNE
Citat: [BC]LizardYEYE aka Mr.Ryder poslato Februar 29, 2012, 12:52:16 POSLE PODNE
Ko je spusio bananu ? :D

Paco xd
Znas li ti koliko sam se ja smejao kad' sam ti video potpis?Dzabe si dao dole kod za sliku kad' je niko sem tebe nece staviti,inace...Sta se brines za njega,sigurno on moze da unbana sam sebe,ipak je on haker ! :)

Pa to je on stavio jer mu je paco jaran  :D
[/center]

Sajt nije radio par minuta eto ako misli da je haker sad neka ga rusi i na ceo dan, a unban nece dobiti

a ti brisi tu sliku iz potpisa
Poslednja Izmena: Februar 29, 2012, 16:23:15 POSLE PODNE od [TL:RP] Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Kunem ti se na ovaj balkan samp chat se presmijem vise nego cijeli svoj zivot.

Mete za hack ,hack forum kuku kakav trip

CitatAe bezi klempotresu mali ti si ovde kao neki haker, spamer obican.. imas glavu kao aparat za kokice, refresuj ti stranicu sad :D
Potpis:
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta ili privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije u vašem potpisu.

A.T

*

Pa može i moj sin(kojeg nemam) DDOS-at stranicu LOL  :D
btw nek je dobio ban.. previÅ¡e je dobio zabrana u zadnjih mjesec/dva.. zaslužio je i prije ovog a sad je potvrdio koliko ima godina!  :-*

@K4[Я]!K3
Ako tvoj buduci sin bude ima slab net, nece moci da ddosuje bs :D
Poslednja Izmena: Februar 29, 2012, 18:45:17 POSLE PODNE od [BH] Filip

Citat: Partybreaker poslato Februar 29, 2012, 11:39:57 PRE PODNE
Citat: ρα¢σ ѕιχχ poslato Februar 29, 2012, 11:27:26 PRE PODNE
E hvala bogu sad mogu spamat :) a gotti nemoze davat zabrane :( :'(

Iskreno,ja odavno nisam vidio veceg bota od tebe. Bez uvrede,samo pricam realno.
potpis
paco ja mislim da jedino sto bi ti trebo je postat kad treba i pazit na svoj PDF

"Hacking is not crime ! Hacking is Art !! " :) Unbanujte ga  :-\
Poslednja Izmena: Februar 29, 2012, 18:51:49 POSLE PODNE od [TL:RP] sTrumF

Citat: [TL:RP] sTrumF poslato Februar 29, 2012, 18:51:14 POSLE PODNE
"Hacking is not crime ! Hacking is Art !! " :) Unbanujte ga  :-\

Oces tebe da banujem ? Administracija odlucuje o tome ko ce dobiti unban a ko ne  >:(
Poslednja Izmena: Februar 29, 2012, 18:58:03 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri