Vas Desktop

Započeo r4z0r, Februar 25, 2010, 16:11:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Lamine Diarra

Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

r4z0r

Mogao bi ga koji put i uredit GGC .. xD

Hahahaha, covjek uredan, tesko njemu ako bude direktor neke firme, pa mu ured ce visiti na bosanske politicare xD...

btw. evo moj ;), nista posebno ali uredno...

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

r4z0r

E outlander sam bog te poslao ..
Danas sam gledao stvar u vezi free zone , ja sam korisnik ADSL 5gb pa me interesuje kako se spojit i kako to funkcionise i dal' je stvarno istina da nema tarifiranja . Downloado sam program GrabIt al' ga neznam koristit :D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Mart 06, 2010, 14:27:52 POSLE PODNE
Mogao bi ga koji put i uredit GGC .. xD

Hah, ma ono lakoreceno "neda mi se" xD.. imo bi ja vise tog, al u onaj New Folder sve trpam xD, valjda ima vec 50gb
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

i ja isto...
imam pun desktop,pa ga ocistim,pa se za 1 tjedan opet nakupi svega xD...

[CH]grudvo

evo tek formatirao disk :D

http://i48.tinypic.com/2hcp5rd.jpg

da ne dodje do nesporazuma admin sam na bihnetu cod 2 pa neki lik psovo zato se slika zove cod2bot :)

iYoko

Tek formatiro a imaÅ¡ 50 programa.  :)

r4z0r

Kod mene XP neki hrvatski , XP 14 mislim . Sadrzaj na multi discu ( 8 gb ) i pre dizanja sistema pita te koje programe zelis instalirat , cim sam digao sistem otislo 15 gb hahahah .

Pozz,Trazio sam theme po nettu i nisam nista nasao!Il sam nasao pa bi tribalo neki "sruvey"Pa bi molio nekoga da mi da neki link od neke web stranice di cu stavit themu za windows sedam!!

CitatOvo je desktop od jednog od mojih stolnih računala, na ovom još koristim XP:

Corelli malo gledam i vidim sve dobre igre imas slicna kolekcija ko i ja xD zacudilo me to sta jos neko igra LOTR osim mene (igrao sam.. xD)

Saints Row 2, Godfather, GTA svi moguci, COD xD sve imas xD

Eto mog desktopa sakrio sam igre da bude urednije xD prve 3 slike su sa starog kompa a zadnja je najnovija (od danas xD)

evo 3 sa starog kompa:

1.

2.

3.

i nova (desktop sada xD)

Poslednja Izmena: Mart 11, 2010, 16:13:00 POSLE PODNE od [LG]KiCo_aka_Kristijan[LG]
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012