[pomoc] y_amx include

Započeo [LOb]mistic144, Februar 17, 2012, 13:43:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CL RP
Detaljan opis problema: TReba mi taj include nece mi compilat, treba mi za frenda ako ko ima nek mi da na PM
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

taj include je dio ysi paketa: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=61548

znaci kad da ga koristis gore u skirptu: #include <YSI\y_amx>

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Moj Game mod\MOD\pawno\include\YSI\y_amx.inc(227) : error 017: undefined symbol "Debug_PrintE"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Moj Game mod\MOD\pawno\include\YSI\y_amx.inc(232) : error 017: undefined symbol "Debug_PrintE"
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Moj Game mod\MOD\pawno\include\YSI\y_amx.inc(314) : warning 219: local variable "base" shadows a variable at a preceding level
Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

to mi baca dok idem compilat sad sta da napravim das uputu =?
Poslednja Izmena: Februar 17, 2012, 16:37:37 POSLE PODNE od mistic144
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

uspio sam compile ali opet dok ubaci na GP ovo mu pise
[17:01:44] Script[gamemodes/CL.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[17:01:44] Number of vehicle models: 0