[Pomoc] /veh i ostala vozila

Započeo NeÓ§, Februar 15, 2012, 23:42:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Faction Game
Detaljan opis problema:Izbrisao sam sva kola koja su postojala u gm-u i ubaciovao sam kola bez idova i sve je lepo islo i dodjem do 5 org i tu pise "nemate kljuceve od ovog vozila" i takodje sa komandom /veh.Do cega bi to moglo biti??
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):http://ch-slike.com/images/KXSn.png

Do mijeÅ¡anja ID-ova  :D?Pa trebo si to definisat npr. ako je eto hitman naprimjer hitmancar1 = i onda ovdje sad ideÅ¡ x,y,z i ta sranja.Ali imaÅ¡ ovdje tutove pogledaj malo

Definisao sam na npr: CopCar[15]; nemoguce da su se pomesali idovi posto sam radio kola bez idova

Stavi sebi ovo u mod naravno prema svojemu staviš i koliko imaš auti i to stavi ovako:
if(newcar == yakuza1 || newcar == yakuza2 || newcar == yakuza3 || newcar == yakuza4 || newcar == yakuza5 || newcar == yakuza6 || newcar == yakuza7 || newcar == yakuza8 || newcar == yakuza9 || newcar == yakuza10 || newcar == yakuza11 || newcar == yakuza12)
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 6 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 6){ }
else
{
    SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY," Nisi clan Yakuza !");
    RemovePlayerFromVehicle(playerid);
TogglePlayerControllable(playerid, 1);
}
}
Poslednja Izmena: Februar 15, 2012, 23:52:12 POSLE PODNE od Dane

public IsAYakuzaCar(carid)
{
for(new i = 0; i < sizeof(YakuzaCar); i++)
{
if(carid == YakuzaCar[i]) return 1;
}
return 0;
}

forward IsAYakuzaCar(carid);

if(IsAYakuzaCar(newcar))
{
    if(PlayerInfo[playerid][pLeader] == 5||PlayerInfo[playerid][pMember] == 5) { }
    else {
        RemovePlayerFromVehicle(playerid);
        SendClientMessage(playerid, SIVA, "(Izbacen!) Niste clan Yakuza.");}
}

ptobaj vako