[pomoc] Nece mi compile mod

Započeo [LOb]mistic144, Februar 14, 2012, 17:09:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CL RP
Detaljan opis problema: ovako dok idem compile u pawno mi baci eror i dok ubacim taj include i opet nece compile neki bug jel bi neko mogo za mene uradit compile moda ili da mi da TUT kako compile,ako mi mozete compile pm mi posaljite da mi compilate dam vam link.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://ch-slike.com/?v=QRLUV.png
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Udji u PAWNO i preko njega pokreni svoj gamemode

kako da ga pokrenem ?
Trazimo Mapera Koji zna sto radi,koji je ozbiljan i da mi posalje neke radove na pm i koliko je spreman vremena dnevno odvojiti na mapanje.||Nagrada 1337 Admin||

Odes u PAWNO..ides gore open i nadjes svoj gm..u tvom slucaju je to CLRP..i kad ti ga otvori onda probaj compile

opet baca eror neznam sta da radim

imam probao sam i izmenit i obrisat nece nikako omg

a mora moci kada udjes preko PAWNA...nemoj ulaziti direkt u CLRP.pwn..vec idi u PAWN FOLDER pa preko njega otvori CLRP.pwn

Jesam i opet ucita eror pa neznam sta mi se dogodi oces mi ti compile mod pls ?

Citat: mistic144 poslato Februar 14, 2012, 19:00:59 POSLE PODNE
Jesam i opet ucita eror pa neznam sta mi se dogodi oces mi ti compile mod pls ?

Ajde salji na PM

Poslacu ti sad sam da se uplovda