[Pomoc] Firme(hitno)

Započeo MicroSD_, Januar 27, 2012, 11:25:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: nx
Detaljan opis problema: Imam hostan server i napravio sam gmx i nemam vise firmi na serveru, a u scriptfilesu sve firme
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Citat: M.R Black [CB] poslato Januar 27, 2012, 13:05:23 POSLE PODNE
Jesi li uploadovao script files ?

....
Detaljan opis problema: Imam hostan server i napravio sam gmx i nemam vise firmi na serveru, a u scriptfilesu sve firme

- Jesi mjenjo mozda nesto u OnGameModeInit, tamo bi trebala bit linija koja kaze da ti se ucita firma ?

@Edit: Evo skinuo sam NX i nadi: //-----------Funkcije za ucitavanje filova i ispod ti treba biti InitBusinesses();
InitSBusinesses();

i kuce i ostalo no to ako nije nestalo znaci da imas..
Poslednja Izmena: Januar 27, 2012, 13:14:10 POSLE PODNE od !вє!ѕєуzιι¢н™
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

Ili nešto poput LoadBusiness();

Ili si jednostavno obrisao biznise s moda :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: !вÑ"!Ñ•Ñ"уzιι¢нâ,,¢ poslato Januar 27, 2012, 13:10:47 POSLE PODNE
Citat: M.R Black [CB] poslato Januar 27, 2012, 13:05:23 POSLE PODNE
Jesi li uploadovao script files ?

....

- Jesi mjenjo mozda nesto u OnGameModeInit, tamo bi trebala bit linija koja kaze da ti se ucita firma ?

@Edit: Evo skinuo sam NX i nadi: //-----------Funkcije za ucitavanje filova i ispod ti treba biti InitBusinesses();
InitSBusinesses();

i kuce i ostalo no to ako nije nestalo znaci da imas..

nisam to diro... Mozda je problem sto sam otvorio taj file firme dok je bio na panelu i skinuo vlasnika i vratio nazad na panel...

I poslije sam uploadao novi isti biz i od tada vise nece pokazati niti jedan bizz