carina is back :)

Započeo carina, Januar 09, 2012, 16:14:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

-Vase ime po mogucnosti i prezime : Slobodan Marinkovic
-Gdje zivite i gdje ste rodjeni : Iz Srbije sam,Beograd
-Koliko imate godina : 19
-Kako ste saznali za balkan-samp.com forum :  Odavno sam ja vec nego onaj mi je zbugan i izbrisan po mojoj volji
-Vase misljenje o forumu : Extra
-Sa kojeg servera dolazite(ne smijete stavljati IP servera i forum tog servera) : Moj server star wars radim sada na njemu ima i forum www.samparena,info
-Koliko dugo igrate SA:MP : 5 godina
-Da li skriptate : skriptam

Komentar moJ: E ovako koje dugo bio na bsu odavno znao me je ali kasnije sam sa svih foruma izbriso account iznerviro sam se :D i na kraju cujem opet tamo neki corelijev forum i da idem samo da znate kakav nacionalista i sve banovali su me jer sam reko da prestanu sa tim ustaskim grbovima i cetnickim oni nastavljaju corelli prica o nekoj hrvatskoj dusi nesto izvinite ako je neko hrvat ovde ali stvarno vredja druge nacionalnosti ovde se to nikad nije pricalo nadam se i da nece ovo je pravedni forum.
Znaci ovako tamo su tolke budale evo izvinite sto psujem nacionaliste pa ustaske grbove,cetnicke stavljaju manje cetnickih jer neda coreli samo ustaskih daje, meni je drago sto je djuro otero tu bandu: djanku,corelija,kolksida to su nacionalisti ovo je forum za skriptanje pricaju tamo neka istina o djuri i CH i vi takodje vi sto ste ovde obicni member tamo stese regali i ogovarate djuru dostavit cu namerno djuri dokaze i slikat cu sta vi tamo pise o njemu i kao krade pare i soprano i ostalo.
PA NEK uzima pare soprano je zasluzio ako se ljudima ne svidja nebi igrali na CH to je njihova stvar sta oni rade a vi odjebite vise djuro je legenda i on radi sta oce i ostavite coveka vise ovaj forum nesme biti nacionalisticki ja bi preporucio i zastave da se zabrane da se stavljaju znaci samo vezi sampa se prica.
Onaj kolksido takodje tvrdi da nije santana pa on je ovde bio najveci nacionalista posle corelija ima tamo na fbu sliku alije izebegovica i ostalo necu se svadjam ali ovaj forum je najbolji i to zapamtite a te velike srbije,hrvatske,bosne to zaboravite NEce da bude i odjebite vise ovo je forum za skriptanje.

Pozdrav svima nadam se dace mi bude ovde bolje (Sigurno) jer ovde nema nacionalsita drago mi je sto je djuro to sve otero
Poslednja Izmena: Januar 09, 2012, 16:15:11 POSLE PODNE od carina

Mr.Gagi

Dobrodosao. Vidim i ti si video one teme na tom drugom forumu delimo isto misljenje o tim temama :)

I samo jos nesto da kazem a vecina cese ljuti Tamo na tom forumu su izmislili pricu da sam ja neki "Filip Marinkovic" A to mi je brat ko neveruje sacu odma da mu dam moj FaceBook PRofil,Vlasnik kg-hosting.info zna me i moze to da potvrdi vidim da sada gleda temu ja sam njemu brat ne rodjeni ali od mog dede pa njegov deda su braca pa ja sam tom dedi deda docem i taj njegov deda njemu doce deda xD ne razumem se u te porodicne religije sta vec doce mi neki blizi brat i moj brat je samo ovako uso na moj account.
Kasnije razgovarao sa nekim preko PM-a ja udjem gledam tamo sta pisu. Ovo nikad nisam radio ali evo vam moja slika
samo sekund da uploadam.

@joxy citaj sada malo gore i opameti se a ti sto si corelijem mazamac to tamo pricaj sace dokazi cekaj ja nemam nista sa njim sto je on ovde pravio sranja dete je on jos. Svejedno admini ce proveriti IP i molio bi da proverite IP ja sam iz bg-a a on iz Kraljeva tako da :)
A da pusti daj forum ovo je forum za skriptanje i taj forum se ovde ne spominje svi smo ovde da naucimo da skriptamo bolje i da usavrsimo znanje.
Poslednja Izmena: Januar 09, 2012, 16:27:38 POSLE PODNE od carina

Citat: carina poslato Januar 09, 2012, 16:25:28 POSLE PODNE
I samo jos nesto da kazem a vecina cese ljuti Tamo na tom forumu su izmislili pricu da sam ja neki "Filip Marinkovic" A to mi je brat ko neveruje sacu odma da mu dam moj FaceBook PRofil,Vlasnik kg-hosting.info zna me i moze to da potvrdi vidim da sada gleda temu ja sam njemu brat ne rodjeni ali od mog dede pa njegov deda su braca pa ja sam tom dedi deda docem i taj njegov deda njemu doce deda xD ne razumem se u te porodicne religije sta vec doce mi neki blizi brat i moj brat je samo ovako uso na moj account.
Kasnije razgovarao sa nekim preko PM-a ja udjem gledam tamo sta pisu. Ovo nikad nisam radio ali evo vam moja slika
samo sekund da uploadam.

Haha, ajde ne lazi.

Citatali od mog dede pa njegov deda su braca pa ja sam tom dedi deda
Hahaha  :o

Izvini molim te, imam acc na tom drugom forumu. Nemoj pričat neke gluposti da Correlli stavlja neke Ustaške grbove, zabranjiva četničke i sl.
Mislim da će ovaj korisnik biti banan odavde jer je već puta banan, kao što joxy kaže to je Ryder.
Da Bog da otišao odakle si i došao...

HAHAHAH staje sad pa ovo si ti nikolin tamo rod u sampu hahahaha staje corelli podigao ustanak a?
Nezeli se svadjam a molim te gotti sto si sada smod ili djuro proverite moj IP i pokazite ovim corelijem mlazamcima ko sam :)

Hahaha evo samo da ne ispadne da lazem

To sam ja sa draganom slikali smo se tu u baru/kaficu a da admini/smod ce proveriti IP tako da :)
Vi sto se stekate coreliju nisam vam ja kriv.

I poslednji put kazem ovo je forum za skriptanje i ne tice nas se onog drugog foruma.
To je sve od mene sace doci smod i da mi proveri IPove ;) a ako ja pocnem da tuzakam imate svi ovde marem 5 njih da dobije ban. ti joxy nemoj molim te da izmisljas tamo kada je mafica stavio istina o sampareni i djuri i vracaju se kada nisu znali za samp 2007 ti si pricao svasta i podrzavao corelija pa necu da cinkarim. Nisam takav
Poslednja Izmena: Januar 09, 2012, 16:35:24 POSLE PODNE od carina

samo sekund da uploadam.

@joxy citaj sada malo gore i opameti se a ti sto si corelijem mazamac to tamo pricaj sace dokazi cekaj ja nemam nista sa njim sto je on ovde pravio sranja dete je on jos. Svejedno admini ce proveriti IP i molio bi da proverite IP ja sam iz bg-a a on iz Kraljeva tako da :)
A da pusti daj forum ovo je forum za skriptanje i taj forum se ovde ne spominje svi smo ovde da naucimo da skriptamo bolje i da usavrsimo znanje.

Citat: carina poslato Januar 09, 2012, 16:30:20 POSLE PODNE
HAHAHAH staje sad pa ovo si ti nikolin tamo rod u sampu hahahaha staje corelli podigao ustanak a?
Nezeli se svadjam a molim te gotti sto si sada smod ili djuro proverite moj IP i pokazite ovim corelijem mlazamcima ko sam :)
IP Vam je onda isti ako koristite isti kompjuter/laptop...

Correlli dijete ??? Correlli može otac da ti bude. Ima 19-20 godina a ti tek 16.
Sam si sebe uvukao u svoju laž!

ma znam spawner evo vam gore dokazi a ti frky idi se stekaj coreliju i ne spominji vise onaj forum nema veze nikakve sa ovim sta vi tamo serete sve vas problem neda mi se vise objasnjavati.
Svejedno Admini/smod ce proveriti IP moj pa cemo da vidimo a nek proveri i tvoj ko zna koji ti je account po broju ;)
Moze neko ovo da locka i nek mi proveri IP da ovde ne skupljaju postove kao na primer frky sto izmislja idi tamo klinac pricaj svojoj mami ne meni.

Citat: carina poslato Januar 09, 2012, 16:37:41 POSLE PODNE
ma znam spawner evo vam gore dokazi a ti frky idi se stekaj coreliju i ne spominji vise onaj forum nema veze nikakve sa ovim sta vi tamo serete sve vas problem neda mi se vise objasnjavati.
Svejedno Admini/smod ce proveriti IP moj pa cemo da vidimo a nek proveri i tvoj ko zna koji ti je account po broju ;)
Moze neko ovo da locka i nek mi proveri IP da ovde ne skupljaju postove kao na primer frky sto izmislja idi tamo klinac pricaj svojoj mami ne meni.
Ryder gotovo je tvoje ovdje i na svakom SA:MP forumu, bio to www.balkan-samp.com ili www.zabranjeno.com
Omg, da se ja želim ulizivat Correlliu ne bih se ulizivao na forumu na kojem je on banan i nema pristupa, promisli malo dijete drago prije nego što išta kažeš :-)

Zlatan_Ibrahimovic

Halo...Imate PM pa se svadjajte do sutra.Nego ovako da gledamo kako se svadjate samo :S

Carina=Filip Marinkovic,drago ti je da je djuro proterao sve..
Ali prvi koji je proteran si ti Filipe Marinkovicu i nemoj krasti slike ljudi za dzabe

Lepo sam reko.
Smod ce pogledati IP i statistiku pa cemo vidimo ko laze.

samo sekund da uploadam.
O.o moj sine tek sam sada to uočio. Šta ti pričaš, kakve porodične religije? Znaš li ti uopće šta je religija?

Da znam frky, i zato sto sam rekao NE nacionalistima i ostalo vi sada nesto ovde serete idite tamo na njihov forum ako vam ovde ne odgovara smodovic ce pogledati IP i videt cemo ko laze.
Taj forum nas ne zanima kao sto je reko djuro ovaj forum je za sebe i oni ako sumljaju oni ce pogledati moj IP.
I vise prestani da spamujes.