[Pomoc]Pawno

Započeo Tong1950Po, Januar 02, 2012, 23:19:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CLRP
Detaljan opis problema: E-mail
Dio skripte: C:\Documents and Settings\Mario\Desktop\TEST\pawno\include\mailer.inc(9) : fatal error 111: user error: Please define MAILER_URL before including the mailer include.

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

#define MAILER_URL "www.hotmail.com" sta da napisem izmedu " " ? Samo da mi radi zelim da mi posalju igracu na e mail Moze ti li mi dat link ja sam pokusava ali en ide!
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Možeš li dati link odakle si skinuo taj include?

Last nick: Paradox

ja sam s ovoga skida http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=197755 edit CLRPjelit to mislis?

Pod #define MAILER_URL moraš stavit URL do svoje web stranice na kojoj imaš mailer.php datoteku.

mailer.php di da to ubacim?  Ali moram imat web hosting da mi to radi jeli moze neki freee forum za pocetak ili hotmail adresa?

Citat: Tong1950Po poslato Januar 02, 2012, 23:29:28 POSLE PODNE
mailer.php di da to ubacim?  Ali moram imat web hosting da mi to radi jeli moze neki freee forum za pocetak ili hotmail adresa?

mailer.php bi trebao ubacit na web host, a ako to nemaš onda bi mogao skinut xampp i u njega ubacit mailer.php datoteku. Te pod #define MAILER_URL stavit: "localhost/mailer.php".

Mislim da ne može radit preko hotmail adrese ili nekog free foruma. Jedino možeš probat preko npr. nekog free web hostera kao što je npr. 000webhost.com

xampp di to mogu skinit di da ga stavim?

Evo ti download link: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

Instaliraj ga i uđi u instalacijski folder xampp-a te nađi folder po imenu 'htdocs' i u njega dodaj mailer.php datoteku te napravi ono što sam ti rekao u prethodnom postu. S time da macro (#define) staviš prije includa.
Poslednja Izmena: Januar 02, 2012, 23:39:59 POSLE PODNE od Joey_

ali opet je isto :S

Moraš dodat macro prije includa.

sta ti je sad marco?

Macro:

#define IME_MACROA neka_vrijednost_macroa

Mos mi rec sta da stavidm i di da nadem te podatke?