[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Hvala, nadam se da ce sad biti vise korisnika, ipak ni ovo vise nije jednostavan AC :)

A za pocetnike koji brisu creditse(vidjam po serverima, promenjeno ime ac-a):

u v0.7 cu toliko da iskomplikujem credits, da AC nece moci da radi ako ga obrisete, pa da vidimo jel ce te brisati  >:(  ;)

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg286389#msg286389 date=1329267907]
Hvala, nadam se da ce sad biti vise korisnika, ipak ni ovo vise nije jednostavan AC :)

A za pocetnike koji brisu creditse(vidjam po serverima, promenjeno ime ac-a):

u v0.7 cu toliko da iskomplikujem credits, da AC nece moci da radi ako ga obrisete, pa da vidimo jel ce te brisati  >:(  ;)
[/quote]

Lol, objavio si na BS i misliš da je nekoga brige šta si to ti radia? Ne bih rekao..

hvala, da tu se slazem, koga briga(mene) i tacno objavio sam, al sam ga objavio zbog drugih ne zbog sebe, a ja necu dozvoliti da menjaju ime anticheat-a i uzimaju zasluge, kao sto to nije dozvolio ni autor JunkBuster-a, koji je napravio cudo od AC-a, tako necu ni ja dozvoliti to ovde, ako je nekom kretenu toliko tesko da ostavi original ime AC-a, onda cu se potruditi da ga ista ta osoba nekoristi...

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg286645#msg286645 date=1329318238]
hvala, da tu se slazem, koga briga(mene) i tacno objavio sam, al sam ga objavio zbog drugih ne zbog sebe, a ja necu dozvoliti da menjaju ime anticheat-a i uzimaju zasluge, kao sto to nije dozvolio ni autor JunkBuster-a, koji je napravio cudo od AC-a, tako necu ni ja dozvoliti to ovde, ako je nekom kretenu toliko tesko da ostavi original ime AC-a, onda cu se potruditi da ga ista ta osoba nekoristi...
[/quote]
Normala,to si lijepo reko :)

Vegas.

Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Februar 15, 2012, 16:34:43 POSLE PODNE
[quote author=
[/quote] AC ti je bomba ali me nervira ono kad se ulazi na srw "Ovaj server koristi anticheat od Maki187" mogao si nešto drugo staviti .... (samo da nije to msm kad se konektuje)

Citat: Vegas. poslato Februar 15, 2012, 17:12:18 POSLE PODNE
Citat: [Egrotusi TDM] CadrRa poslato Februar 15, 2012, 16:34:43 POSLE PODNE
[quote author=
AC ti je bomba ali me nervira ono kad se ulazi na srw "Ovaj server koristi anticheat od Maki187" mogao si nešto drugo staviti .... (samo da nije to msm kad se konektuje)
[/quote]
Pa promjenis to u bilo sta ali da se vidi i zna da je anticheat od makia :)

Bravo dobar Update :)
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Dobra FS, poslužiće. :)

Real-Life Informacije

Ime: Slaven
Prezime: Durić
Omiljeni klub: Barcelona
Zanimanje: Učenik
Pol: Muško
Zemlja: Republika Srpska

BAR Informacije

Status: Owner
Forum:  Coming Soon!            
IP: Coming Soon!
Mode: RolePlay
Version: v1.0.0
Finished: 60%

AC ti je bomba ali me nervira ono kad se ulazi na srw "Ovaj server koristi anticheat od Maki187" mogao si nešto drugo staviti .... (samo da nije to msm kad se konektuje)

Hvala svima, tu poruku sam stavio pod on conect i spawn, uklonicu je sa spawn-a, al sa conect-a ne(mozda da u updejtu, razmislicu, posto se tim reklamiram :P)
Sto se tice imena od AC, nevolim kad se menja, jer je samo ime AC-a reklama, kad covek vidi Balkan Security, mozda uzme i potrazi ovde taj AC, a posto JunkBustera nema vec neko vreme, meni je cilj da ovaj AC sto bolje naskriptam, kako bi ga koristilo sto vise ljudi...

Bas sad radim nesto na Anti Teleportu, naprednom kakav nije imao ni JunkBuster(koliko ja znam), ako prodje sve testove, stize u v0.7  ;)

Razmisljam da objavim ovaj AC i na samp forumu, al mi je los engleski -.-"
Poslednja Izmena: Februar 15, 2012, 18:35:45 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Vegas.

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg286728#msg286728 date=1329327204]

Hvala svima, tu poruku sam stavio pod on conect i spawn, uklonicu je sa spawn-a, al sa conect-a ne(mozda da u updejtu, razmislicu, posto se tim reklamiram :P)
Sto se tice imena od AC, nevolim kad se menja, jer je samo ime AC-a reklama, kad covek vidi Balkan Security, mozda uzme i potrazi ovde taj AC, a posto JunkBustera nema vec neko vreme, meni je cilj da ovaj AC sto bolje naskriptam, kako bi ga koristilo sto vise ljudi...

Bas sad radim nesto na Anti Teleportu, naprednom kakav nije imao ni JunkBuster(koliko ja znam), ako prodje sve testove, stize u v0.7  ;)

Razmisljam da objavim ovaj AC i na samp forumu, al mi je los engleski -.-"
[/quote] Nervira me što je na connectu, nekako ružno izgleda, ako ti treba za engleski prevod pošalji na pm, najbolji sma bio u osnovnoj školi xD !

Zanima me kako da si prilagodim speed hack

ima ono 135.0
i to kad promjenim npr na 200.0 to mi smanji brzinu znaci dok je bilo na 135.0 na svoj speedometru sam mogao nabiti 200 km/h
a kad stavim 200.0 onda mogu nabit samo 60 km/h

valjda me razumijes ako mi mozes rec gdje da podesim

Edit:

ACBS.pwn(646) : error 017: undefined symbol "GetPlayerSurfingObjectID"

moze pomoc, u airbreak :S
Poslednja Izmena: Februar 17, 2012, 21:37:38 POSLE PODNE od [BUL] Cile

samo da ti napomenem, 135 nije max brzina, to je ocitavanje brzine, max brzina je 235

nadji ovo u skripti

new Float:MBrzina = 235.0;

tu menajs max brzinu, ono 135 nediraj, to je ocitavanje brzine

inace ako tvoj auto bez cita dostize 200 km/h onda nemas problema i netreba nis da menjas :)
a za taj deo sto ti izbacuje eror, obrisi iz skripte new surfing = bla bla bla...

kao i !surfing kod airbrake provere...

nece napraviti nikakvu razliku u detekciji, posto se airbrake detektuje skoro potpuno isto kao i teleport...
inace moguce je da igrac nekad radi airbrake a da ga kick za teleport, al kako god da okrenes, opet je citovao  :D

EDIT: a pocetnicima koje vidjam da kradu creditse, sad sam to malo otezo, posto su na manjku IQ, bice im teze da pronadju ime AC-a :D
Poslednja Izmena: Februar 17, 2012, 21:56:13 POSLE PODNE od [BR]Maki187